Jouluyön messu

ti 24.12. kello 23.00

Karjasillan kirkko

Jouluyön messun toimittaa Juhani Lavanko, avustaa Kimmo Kieksi, Mirjami Dutton, Juha Vähäkangas ja kanttorina Riitta Piippo. Musiikissa avustaa Lauluyhtye Coru, johtajana Anna Haanpää-Vesenterä. Lauluesitysten lisäksi Corulaiset soittavat messussa myös urkuja ja muita soittimia Emilia Sorannan kanssa, liittyen Lapset ja nuoret urkupenkille -hankkeeseen.

Jouluyö on Kristuksen syntymisen yö. Seurakunta kuulee enkelin viestin: ”Tänään on teille syntynyt Vapahtaja.” Jouluyön messu (enkelten messu) on suuressa osassa kristikuntaa joulunvieton päätapahtuma.

Messussa hyödynnetään videotekniikkaa. Osa urkuparven musisoinnista suoratoistetaan videokuvana kirkkosalin etuosaan. 


Järjestäjä

Karjasillan seurakunta

Katso myös

Joulunlapsi- keräys

Tule hakemaan Joulunlapsi-keräyksen laatikko. Täytä laatikko lasta ilahduttavilla tavaroilla ja palauta se viikolla 47 palautuspisteisiin.
ke 13.11. klo 10.00

Keskustan seurakuntatalo

Diakonianpäivä

Päivän ohjelma: Klo 10 Messu Yhteinen lounas messuun osallistuville klo 12-13 lahjoitustavaroiden jakoa klo 12-14 Parturit ja kampaajat paikalla. Rajoitetusti aikoja maksuttomaan hiusten leikkaukseen. Tapahtuma on suunnattu alueen vähävaraisille. Päivä on kokonaan maksuton, eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Tapahtumassa ovat mukana kaikki Tuomiokirkkoseurakunnan diakoniatyöntekijät ja heidän kanssaan voi keskustella tapahtuman aikana.
ke 13.11. klo 19.00

Tuiran kirkko

Viikkomessu

Toimittaa Jukka Kolmonen.