Nuorten ilta

ma 9.12. kello 15.30 - kello 18.30

Reppu

Avoimet ovet 7 lk. ja sitä vanhemmille nuorille

Nuorten ilta on paikka, jonne voit tulla ja mennä oman aikataulun mukaan. Ovet ovat auki klo 15.30-18.30.

Ilta sisältää vaihtuvaa vapaaehtoista ohjelmaa, kahvia/teetä/mehua ja leipävälipalaa (ehkä joskus herkkujakin) ja mahdollisuus pelata tai vaan olla.

Iltoja ohjaa nuorisotyönohjaaja Jussi Saviharju.


Järjestäjä

Oulunsalon seurakunta

Nuorisotyönohjaaja
Oulunsalon seurakunta
Vattukuja 2
90460 Oulunsalo

Katso myös

su 19.1. klo 16.00 -17.30

Vanha pappila

Taustarinaklubi - vieraana Maarit ja Sami Hurmerinta

Taustatarinaklubi on sarja hienoja konsertteja, syviä keskusteluja ja olohuonetunnelmaa. Kerran kuussa järjestettävällä klubilla päivän artistivieras esittää musiikkiaan ja kertoo tarinoita laulujensa takaa. Taustatarinaklubilla dialogia yleisön ja artistin välillä rakentaa klubin host laulaja-lauluntekijä Iina Palokangas. Klubi on osa Oulun tuomiokirkkoseurakunnan nuorisotyön toimintaa. Keikat ovat kaikille avoimia ja ilmaisia. Sisään pääsee niin pitkään kuin paikkoja riittää, ei ennakkovarauksia.
su 19.1. klo 18.00

Tuiran kirkko

Iltamessu

Toimittaa Mari Tiekstra, avustaa Marika Alakopsa ja Käpy-nuoret, kanttori Raakel Pöyhtäri. Messun jälkeen tarjolla iltateetä. Voit tulla mukaan suunnittelemaan sunnuntain iltamessua aina edeltävänä torstaina klo 18 Tuiran kirkolle.
to 23.1. klo 18.00 -19.00

Tuiran kirkko

Tuiran iltamessun suunnittelu

Tule mukaan suunnittelemaan Tuiran kirkon sunnuntain iltamessua! Suunnittelemme iltamessua aina edellisenä torstaina klo 18 osoitteessa Myllytie 5.