Rippikoulun kertausharjoitukset aikuisille - Leiri Vaara Sportissa

to 5.12. kello 17.00 - su 8.12. kello 16.00

Rippikoulun kertausharjoitukset aikuisille - Leiri Vaara Sportissa

Vaara Sport, Taivalkoski

Ilmoittautuminen on päättynyt

Lähde mukaan kertausharjoitusten viikonloppuleirille Taivalkosken Vaara Sporttiin 5.-8.12.2019.

Päivärytmi on sama kuin rippikoululeirillä, mutta ohjelma on aikuisille suunniteltu ja avointa. Emme unohda vapaata oleskelua ja ilonpitoa, emmekä keskustelua synnyistä syvistä ja hiljentymistä hartauksissa. Vaara Sportissa on mahdollisuudet myös omatoimi retkeilylle ja liikkumiselle.

Olet tervetullut sellaisena kuin olet ja riippumatta siitä, oletko käynyt rippikoulun vai et. Halutessasi sinulla on mahdollisuus käydä rippikoulu leirin yhteydessä.

Leirin hinta on 70 euroa (työssäkäyviltä) ja 50 euroa (opiskelijat ja työelämän ulkopuolella olevat) sisältäen täysihoidon, majoituksen 2-hengen huoneessa ja kuljetukset. Mukaan mahtuu 30 henkeä.

Ilmoittautumiset 15.11. mennessä. 

Lisätietoa kimmo.kieksi@evl.fi tai p. 050 3105001.


Järjestäjä

Karjasillan seurakunta

Kappalainen, Karjasilta-Kaukovainion aluetyövastaava. Työalana aikuistyö, lähetystyö ja viestintä.
Karjasillan seurakunta
Nokelantie 39
90150 Oulu

Katso myös

su 19.1. klo 16.00 -17.30

Vanha pappila

Taustarinaklubi - vieraana Maarit ja Sami Hurmerinta

Taustatarinaklubi on sarja hienoja konsertteja, syviä keskusteluja ja olohuonetunnelmaa. Kerran kuussa järjestettävällä klubilla päivän artistivieras esittää musiikkiaan ja kertoo tarinoita laulujensa takaa. Taustatarinaklubilla dialogia yleisön ja artistin välillä rakentaa klubin host laulaja-lauluntekijä Iina Palokangas. Klubi on osa Oulun tuomiokirkkoseurakunnan nuorisotyön toimintaa. Keikat ovat kaikille avoimia ja ilmaisia. Sisään pääsee niin pitkään kuin paikkoja riittää, ei ennakkovarauksia.
su 19.1. klo 18.00

Tuiran kirkko

Iltamessu

Toimittaa Mari Tiekstra, avustaa Marika Alakopsa ja Käpy-nuoret, kanttori Raakel Pöyhtäri. Messun jälkeen tarjolla iltateetä. Voit tulla mukaan suunnittelemaan sunnuntain iltamessua aina edeltävänä torstaina klo 18 Tuiran kirkolle.
ti 21.1. klo 13.00 -14.30

Jäälin kappeli

Naisten ryhmä

Viikoittain kevään ajan kokoontuva avoin naisten ryhmä. Toteutamme ryhmässä yhdessä suunniteltua toimintaa. Osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista eikä sitoutumista. Tervetuloa mukaan!