Kastemessu

su 13.10. kello 12.00

Kastemessu Pyhän Andreaan kirkko

Messun toimittaa Pekka Mustakallio, avustaa Katja Ylitalo, kanttorina Sirpa Ilvesluoto. Musiikissa avustaa Tyttökuoro Andantino, johtaa Sonja Turtinen. Kuorolaiset soittavat myös urkuja Emilia Sorannan kanssa liittyen Lapset ja nuoret urkupenkille -hankkeeseen.

Kastettavat ilmoitetaan kastemessuun 3.10. mennessä Karjasillan kirkkoherranvirastoon p. (08) 5313 200. Messussa voidaan kastaa myös vanhempia lapsia ja aikuisia. Karjasillan seurakunta tarjoaa messun jälkeen kakkukahvit kaikille messuun osallistuville.

Kaste perustuu Jeesuksen antamaan kaste- ja lähetyskäskyyn: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti. (Matt. 28:18-20) 

Kasteessa Jumala kutsuu meidät nimeltä omakseen, ja samalla liitymme sen yhteydessä seurakunnan jäseneksi. Jumalan toiminta kasteessa tuo ihmiset kirkon yhteyteen. Kastemessu on koko seurakunnan juhla, jossa rukoilemme kastettavien ja heidän perheidensä puolesta.


 


Järjestäjä

Karjasillan seurakunta

Vs. kappalainen (16.8.2020 asti), Kaakkuri-Metsokankaan aluetyövastaava. Työalana nuorisotyö.
Karjasillan seurakunta
Nokelantie 39
90150 Oulu

Katso myös

ke 13.11. klo 10.00

Keskustan seurakuntatalo

Diakonianpäivä

Päivän ohjelma: Klo 10 Messu Yhteinen lounas messuun osallistuville klo 12-13 lahjoitustavaroiden jakoa klo 12-14 Parturit ja kampaajat paikalla. Rajoitetusti aikoja maksuttomaan hiusten leikkaukseen. Tapahtuma on suunnattu alueen vähävaraisille. Päivä on kokonaan maksuton, eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Tapahtumassa ovat mukana kaikki Tuomiokirkkoseurakunnan diakoniatyöntekijät ja heidän kanssaan voi keskustella tapahtuman aikana.
ke 13.11. klo 19.00

Tuiran kirkko

Viikkomessu

Toimittaa Jukka Kolmonen.
to 14.11. klo 18.00 -19.00

Tuiran kirkko

Tuiran iltamessun suunnittelu

Tule mukaan suunnittelemaan Tuiran kirkon sunnuntain iltamessua! Suunnittelemme iltamessua aina edellisenä torstaina klo 18 osoitteessa Myllytie 5.