Piispanpyöräily

la 14.9. kello 10.00

Piispanpyöräily Oulun tuomiokirkko

Piispa Jukka Keskitalon ideoima kaiken kansan liikuntatapahtuma, jolla kerätään varoja vähävaraisten perheiden lasten liikuntaharrastausten tukemiseen.

Piispanpyöräily starttaa lauantaina 14.9. klo 10 Oulun tuomiokirkon edestä. Liikuttavan pienen hartauden jälkeen pyöräilijät lähtevät matkaan. Matkakohteena on Oulujoen pappila, jossa on tarjoilua ja mukavaa ohjelmaa. Reittivaihtoehtoja on kaksi, lyhyempi reitti kulkee Poikkimaantien siltaa, pidempi reitti Madekosken kautta.
Yhteistyökumppanina Piispanpyöräilyssä on Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu, Popli ry. Myös Oulun kaupunki on ottanut piispan liikuntatapahtuman ilolla vastaan.
– Oulun uudet Sykkeli-kaupunkipyörät mahdollistavat tapahtumaan osallistumisen vaikkapa matkailijoille, piispa vinkkaa.
 
Piispa Jukka Keskitalo haastaa oululaisia pyöräilemään lapsille liikuntaa.

MITEN TOIMIA?
1.Voit osallistua Piispanpyöräilyyn lahjoittamalla haluamasi summan keräykseen. Pääset lahjoittamaan täältä.
2.Haasta ystäviäsi tai harrastusporukkasi mukaan Piispanpyöräilyyn! Tähän voit hyödyntää Piispanpyöräilyn Facebook-sivua.
3.Laita kalenteriin 14.9. klo 10 ja tule mukaan Oulun tuomiokirkolta lähtevään liikuntatapahtumaan! Pyöräilemme Oulujoen kirkon vieressä sijaitsevaan pappilaan, jossa on tarjoilua ja ohjelmaa.
 

Kuva: Harriet Urponen

Lisätietoja


Järjestäjä

Oulun hiippakunta

Katso myös

to 12.9.2019 klo 9.00 - to 21.11.2019 klo 16.00

Karjasillan kirkko

Sururyhmä

Ohjattu keskusteluryhmä läheisensä menettäneille. Tapaamme kuusi kertaa syksyn aikana syyskuusta marraskuuhun. Lämpimästi tervetuloa.
la 14.9.2019 klo 8.00 - to 19.9.2019 klo 20.00

Tunturihotelli Vuontispirtti

Vuontispirtin vaellusleiri

Päihdetyön vaellusleiri