Avioliittokoulu

la 31.8. kello 10.00 - kello 16.00

Avioliittokoulu Lämsänjärven leirikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Avioliittokoulu on suunnattu avioon aikoville. Päivä sopii erinomaisesti tulevan kesän ja syksyn naimisiin menijöille! Hyväntahtoisen ja hauskan koulutuspäivän aikana paneudutaan monipuolisesti ja rohkeasti yhteiselämän mahdollisuuksiin sekä haasteisiin.

Päivä alkaa lyhyillä luentopuheenvuoroilla. Teemoina ovat mm. sitoutuminen ja luottamus, seksuaalisuus ja riidat ja anteeksiantaminen. Ohjelman pääpaino on kuitenkin parityöskentelyssä, minkä aikana pureudutaan em. teemoihin mm. keskustelua vauhdittavien tukikysymysten avulla. Päivään sisältyy myös lounas ja kahvi. Avioliittokoulu on osallistujille maksuton. Yhden päivän avioliittokouluun otetaan max. 10 pariskuntaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätietoja ja ilmoittautumiset (myös mahdolliset ruoka-aine allergiat) p.0447453847. Ilmoittautumiset mieluiten tekstiviestillä.

Avioliittokoulun alustava ohjelma:

Esittely ja info klo 10 Yhteisluento (lyhyet puheenvuorot)

klo 10.15 (Luottamus ja sitoutuminen/ Teot ja puheet/Seksuaalisuus/ Riidat ja anteeksiantaminen)

Rastitoiminta-info klo 11.15

Ruokailu klo 11.30

Rastitoiminta pariskunnittain Kahvi klo 14.30

Perheneuvojan puheenvuoro klo 15.00

Palautekeskustelu

Todistusten jako klo 15.45


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Kappalainen
Oulunsalon seurakunta
Vattukuja 2
90460 Oulunsalo

Katso myös

la 31.8. klo 10.00 -16.00

Lämsänjärven leirikeskus

Hyväntahtoinen avioliittokoulu!

Hyväntahtoisen ja hauskan koulutuspäivän aikana paneudutaan monipuolisesti ja rohkeasti yhteiselämän mahdollisuuksiin sekä haasteisiin. Päivä alkaa lyhyillä luentopuheenvuoroilla. Teemoina ovat mm. sitoutuminen ja luottamus, seksuaalisuus ja riidat ja anteeksiantaminen. Ohjelman pääpaino on kuitenkin parityöskentelyssä, minkä aikana pureudutaan em. teemoihin mm. keskustelua vauhdittavien tukikysymysten avulla. Päivään sisältyy myös lounas ja kahvi.