Taustatarinaklubi - Vildá

su 14.4. kello 16.00

Taustatarinaklubi - Vildá Vanha pappila

Taustatarinaklubi on lauluntekijäklubi, joka on sarja hienoja konsertteja, syviä keskusteluja ja olohuonetunnelmaa. Päivän artistivieras esittää omaa musiikkiaan ja kertoo tarinoita laulujensa takaa. Dialogia yleisön ja artistin välillä rakentaa klubin host laulaja-lauluntekijä Iina Palokangas. Klubi on osa Tuomiokirkkoseurakunnan nuorisotyön toimintaa. Tilaisuus on kaikille avoin ja ilmainen. Tervetuloa mukaan

VILDÁn musiikki on uniikki yhdistelmä mystisiä joikuja, svengaavia rytmejä ja improvisaatiota. Vaikutteita ammennetaan saamelaisten vahvasta yhteydestä luontoon, nykypäivän popmusiikista sekä suomalaisesta kansanmusiikista. Hildá Länsmanin vaikuttavat joiut ja Viivi Maria Saarenkylän ilmeikäs harmonikka luovat dialogin, joka tempaisee kuulijan matkalle pohjoisen tuntureille, Saamenmaan tuulien tuiverrukseen tyttömäisellä charmilla. Hildá Länsman on kipuamassa vauhdilla Utsjoelta koko kansan tietoisuuteen upeaäänisenä joikaaja-laulajana, joka tunnetaan muun muassa Solju- yhtyeestä. Viivi Maria Saarenkylä on kansainvälisissä musiikkikilpailuissa palkittu nuori harmonikkavirtuoosi ja Vuoden Harmonikkataiteilija 2018, jonka musiikkiin on lukuisilta keikkareissuilta tarttunut vivahteita eri puolilta maailmaa. VILDÁn esikoisalbumi julkaistaan maaliskuussa 2019.


Järjestäjä

Oulun tuomiokirkkoseurakunta

Nuorisotyönohjaaja, verkkokeskustelija
Oulun tuomiokirkkoseurakunta
8 3161300
Isokatu 17, PL 122
90101 Oulu

Katso myös

to 27.6. klo 19.00

Oulujoen kirkko

Kesäillan musiikkihetki

Kesän ensimmäisessä kesäillan musiikkihetkessä esiintyy vuoden 2000 tangokuningatar Mira Kunnasluoto.
ti 2.7. klo 20.00

Oulun tuomiokirkko

Urkukonsertti SIMON REICHERT

Kesäkonserttisarjan ensimmäinen konsertti.
to 4.7. klo 19.00

Oulujoen kirkko

Kesäillan musiikkihetki

Toisessa kesäillan musiikkihetkessä Oulujoen kirkossa esiintyvät mezzosopraano Mari Liukkonen ja Sanna Leppäniemi, piano.