Seurustelua Raamatun kanssa

su 17.3. kello 18.00 - kello 19.00

Seurustelua Raamatun kanssa Myllyojan seurakuntatalo

Seurustelua Raamatun kanssa on raamattupiiri, jossa kirjaimellisesti seurustellaan Raamatun kanssa.

Ryhmässä keskustellaan Raamatun tekstistä, löydetään siitä, hämmennytään siitä, vihastutaan siitä, huolestutaan siitä  ja tullaan – kuka tietää  - jopa onnelliseksi siitä. Ryhmä kokoontuu kaksi kertaa kuukaudessa huhtikuun puoleen väliin saakka (yhteensä 7 kertaa) ja se on suunnattu ensisijaisesti henkilöille, jotka eivät ole aiemmin olleet raamattupiirissä. Tarkoitus on yksinkertaisesti tutustua kristittyjen pyhään kirjaan ja luoda siihen jonkinlaista suhdetta ilman annettuja ennakkonäkökulmia. Raamattua voi lukea hyvin monella tavalla ja tässä ryhmässä sinun tapasi on se oikea. Ryhmää ohjaa pastori Satu Kreivi-Palosaari. Menetelmiä voidaan luoda yhdessä. Ehkä yhteinen kävelylenkki, maalaaminen, bibliodraama tai  musiikin kuuntelu voisivat tulla kyseeseen?

 


Järjestäjä

Oulujoen seurakunta

Katso myös

to 25.4. klo 12.30 -14.00

Tuiran kirkko

Raamattupiiri Tuiran kirkon Sumpussa

Tervetuloa jälleen Tuiran perinteiseen torstai-iltapäivän raamattupiiriin
to 25.4. klo 12.30

Caritas-koti, 1. krs neuvotteluhuone, Kapellimestarinkatu 2.

Raamattu- ja keskustelupiiri

Kokoonnumme aluksi klo 11.30 ruokailemaan omakustanteisesti yhdessä Caritaksen ruokalaan. Jatkamme Jesajan kirjan lukemista, keskustelemme, kahvittelemme.
to 25.4. klo 13.00 -15.00

Palokan seurakuntakoti

Sanaa teekupin äärellä

Sanaa teekupin äärellä -kerho kokoontuu to 25.4 klo 13-15 Palokan seurakuntakodilla. Kerhossa keskustellaan ja luetaan hengellistä kirjallisuutta. Lopuksi rukoillaan yhteisten asioiden puolesta. Kerho on avoin kaikille. Lisätietoja antaa diakoni Heli Mattila: 040-5747145