Hiekkaan piirretty sydän

Vaara-Sport, rippikoululeiri 2020

Kaikki Oulunsalon leiririppikoulut ovat muuttuneet Päivärippikouluiksi, kts. Rippikoulun etusivun teksti.

Päiväleirijakso Toimitalolla ja 22.-27.6.2020

Maanantaina, tiistaina ja torstaina kokoonnumme Toimitalolla klo 9-16.30

Keskiviikkona on retkipäivä klo 12-19.30. Seurakunta järjestää kyydit Umpimähkään ja takaisin. Retkipäivänä on mahdollisuus uintiin, ota siis halutessasi uimapuku ja pyyhe mukaan.

Perjantaina on iltapainotteinen opetuspäivä klo 12-19.30.

Lauantaina opetuspäivä on klo 10-13.

Valokuvaus

Valokuvaus järjestetään ennen konfirmaatiota. Kuvaamme ryhmäkuvan ja yksittäiskuvat. Ryhmäkuva toteutetaan tällä kertaa kollaasityylillä, jossa kaikkien ryhmäläisten yksittäiskuvat yhdistetään yhteiseksi ryhmäkuvaksi. Kuvaajana Seppo Kolehmainen / valokuvaamo Skopix.

Valokuvaus on ensimmäisellä ryhmällä (konfirmoidaan klo 10) klo 9. Nuoret tulevat Toimitalolle, saavat albat ja siirtyvät sitten kuvauspaikalle (kirkko/museo).

Valokuvaus on toisella ryhmällä (konfirmoidaan klo 12) klo 11. Nuoret tulevat Toimitalolle, saavat albat ja siirtyvät sitten kuvauspaikalle (museo/kirkko).

Lisätietoja ja ilmoittautumiskoodi jaetaan rippikoululaisille opetusviikon aikana.

Konfirmaatio Oulunsalon kirkossa 4.7.2020 klo 10 (sukunimet A-K)

Jokaiselta nuorelta voi konfirmaatioon osallistua kolme vierasta. Muut vieraat voivat seurata konfirmaatiomessua kotoa tai juhalpaikalta käsin virtuaalikirkon kautta. Lähetämme rippikouluviikolla huoltajan sähköpostiin salatun linkin virtuaalikirkkolähetykseen. Voitte itse päättää, kenelle jaatte linkin. Toivomme, että yksi kirkkoon tulevista vieraista on nuoren kummi tai muu läheinen (äiti, isä, mummi, pappa, setä, täti, eno...) , jonka nuori haluaa mukaan siunaamiseen. Siunaamaan tulevat läheiset saavat ohjeet konfirmaatiomessun alussa.

Konfirmaatio Oulunsalon kirkossa 4.7. klo 12 (sukunimet L-Ö)

Jokaiselta nuorelta voi konfirmaatioon osallistua kolme vierasta. Muut vieraat voivat seurata konfirmaatiomessua kotoa tai juhlapaikalta käsin virtuaalikirkon kautta. Lähetämme rippikouluviikolla huoltajan sähköpostiin salatun linkin virtuaalikirkkolähetykseen. Voitte itse päättää, kenelle jaatte linkin. Toivomme, että yksi kirkkoon tulevista vieraista on nuoren kummi tai muu läheinen (äiti, isä, mummi, pappa, setä, täti, eno...), jonka nuori haluaa mukaan siunaamiseen. Siunaamaan tulevat läheiset saavat ohjeet konfirmaatiomessun alussa.

 

(päivitetty 3.7.2020)