luokka, Pikku-Syöte, pöydät ja tuolit

Pikku-Syöte 2B 2020

Kaikki Oulunsalon rippikoululeirit ovat muuttuneet Päivärippikouluiksi, kts. Rippikoulun etusivu.

Päiväleirijakso 13.-17.7.2020 Toimitalolla (Vattukuja 2) ja kirkossa

Tarjoamme joka päivä aamupalan, lounaan ja päiväkahvit.

Tervetuloa ripariviikolle! Huomioithan, että ripariviikolle ei saa tulla sairaana! Jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on / tulee riparin aikana tai kaksi viikkoa riparin päättymisen jälkeen koronaan viittaavia oireita, ilmoita siitä rippikoulusi ohjaajille.

Tässä viikon aikataulu:

Maantaina ja tiistaina olemme Toimitalolla klo 9-16.30

Keskiviikkona aloitamme päivän normaalisti klo 9 ja lähdeme lounaan jälkeen Umpimähkään. Olemme takaisin Toimitalolla klo 17. Seurakunta järjestää kyydit. Säävaraus! Lista mukaan otettavista tarvikkeista (vaatetus, vesipullo, jne.) annetaan nuorelle edellisenä päivänä.

Torstaina ja perjantaina olemme Toimitalolla klo 9-16.30.

Konfirmaatioharjoitus kirkossa pe 24.7. klo 10

Valokuvaus

Ryhmän valokuvaus on sunnuntaina 26.7. klo 13 Toimitalolla. Kuvaamme sekä ryhmäkuvan että yksittäiskuvat. Ryhmäkuva toteutetaan tänä vuonna kollaasityylillä, jossa kaikkien ryhmäläisten yksittäiskuvat yhdistetään yhteiseksi ryhmäkuvaksi. Kuvaajana Seppo Kolehmainen / valokuvaamo Skopix. Jaamme viimeisenä opetuspäivänä (perjantai 17.7.) rippikoululaisille valokuvaamon infolapun, jossa on ohjeet kuvaukseen ilmoittautumisesta.

Konfirmaatio 26.7. klo 14 Oulunsalon kirkossa

Jokaiselta nuorelta voi konfirmaatioon osallistua kolme vierasta. Muut vieraat voivat seurata konfirmaatiota kotoa tai juhlapaikalta käsin virtuaalikirkon kautta. Konfirmaatiomessun virtuaalikirkkolähetys ei ole julkinen eli se ei löydy normaaliin tapaan virtuallikirkon tallenteista tai suoratoistona. Linkki lähetetään opetusviikon alussa huoltajalla ja perheet voivat itse päättää, kenelle haluavat linkin jakaa.

 

Rippikoulusi opettajat: Jukka Joensuu (kappalainen), Sanna Korhonen ja Jani Taivalkoski (nuorisotyönohjaajat) ja Ulla Mäkinen (lähetyssihteeri).

 

(päivitetty 12.7.2020)