Rippiraamattu, karkkia,

Pikku-Syöte 2A 2020

Kaikki Oulunsalon rippikoululeirit ovat muuttuneet Päivärippikouluiksi, kts. Rippikoulun etusivu.

Päiväleirijakso 13.-17.7.2020 Toimitalolla (Vattukuja 2) ja kirkossa

Tarjoamme joka päivä aamupalan, lounaan ja päiväkahvit.

Tervetuloa ripariviikolle! Huomioithan, että riparille ei saa tulla sairaana! Jos perheessäsi tai itselläsi on / tulee riparin aikana tai kaksi viikkoa riparin jälkeen, koronaan viittaavia oireita, jää kotiin ja ilmoita siitä välittömästi jollekin riparisin ohjaajista.

Tässä viikon aikataulu:

Maanantaina ja tiistaina olemme Toimitalolla klo 9-16.30.

Keskiviikkona aloitamme päivän normaalisti klo 9 ja lähdemme lounaan jälkeen Umpimähkään. Olemme takaisin Toimitalolla klo 17. Seurakunta järjestää kyydit. Säävaraus! Lista mukaan otettavista tarvikkeista (vaatetus, vesipullo jne.) annetaan nuorille edellisenä päivänä.

Torstaina ja perjantaina olemme Toimitalolla klo 9-16.30.

Konfirmaatioharjoitus kirkossa 24.7. klo 10

Valokuvaus

Ryhmän valokuvaus on sunnuntaina 26.7. klo 11 Toimitalolla. Kuvaamme sekä ryhmäkuvan että yksittäiskuvat. Ryhmäkuva toteutetaan tänä vuonna kollaasityylilllä, jossa kaikkien ryhmäläisten yksittäiskuvat yhdistetään yhteiseksi ryhmäkuvaksi. Kuvaajana Seppo Kolehmainen / valokuvaamo Skopix. Jaamme rippikoululaisille viimeisenä opetuspäivänä eli perjantaina 17.7. valokuvaamon infolapun, jossa on ohjeet kuvaukseen ilmoittautumisesta.

Konfirmaatio 26.7. klo 12 Oulunsalon kirkossa

Jokaiselta nuorelta voi konfirmaatioon osallistua kolme vierasta. Muut vieraat voivat seurata konfirmaatiota kotoa tai juhlapaikalta käsin virtuaalikirkon kautta. Konfirmaatiomessun virtuaalikirkkolähetys ei ole julkinen eli se ei löydy normaaliin tapaan virtuaalikirkon tallenteista tai suoratoistona. Linkki lähetetään opetusviikon alussa huoltajalla ja perheet voivat itse päättää, kenelle haluavat linkin jakaa.

 

Rippikoulusi opettajat: Jukka Joensuu (kappalainen), Sanna Korhonen ja Jani Taivalkoski (nuorisotyönohjaajat) ja Ulla Mäkinen (lähetyssihteeri)

 

(päivitetty 12.7.2020)