Hyvät seurakuntalaiset!

Olemme toistamiseen tilanteessa, jossa seurakunnan toiminta on siirretty toteutettavaksi virtuaalisesti tai sähköisten viestimien kautta. Poikkeusjärjestelyin elämme Oulun seudulla 6.1.2021 asti. Aika näyttää, miten siitä eteenpäin.

Maailmanlaaja pandemia pakottaa meidät valmistautumaan jouluun aiemmasta poikkeavalla tavalla. Vaikka emme voi kokoontua fyysisesti yhteen laulamaan kauneimpia joululauluja tai viettämään joulujuhlia, saamme kokea joulun tunnelmaa ja yhteyttä eri tavalla.  

Voimme ottaa joulun vastaan radion, television, sosiaalisen median, nettiradion tai virtuaalikirkon kautta. Jumalanpalvelukset, kauneimmat joululaulut ja konsertit ovat koettavissa tällä tavoin. Seurakunta ei ole kiinni! Kirkolliset toimitukset ovat mahdollisia, kun otetaan huomioon asetetut henkilömäärärajoitukset. Kirkkoherranvirastot palvelevat puhelimen ja sähköpostin kautta. Seurakuntien diakoniatyö toimii poikkeuksellisista oloista huolimatta. Lapsille ja nuorille on toimintaa erilaisilla sosiaalisen median alustoilla.

Tulemme muistamaan tulevan joulun. Vallitseva tilanne luo epävarmuutta ja hämmentää meitä kaikkia.Tämän joulun joutunemme viettämään fyysisesti etäämmällä toisistamme. Nyt meidän on hyvä erityisesti muistaa toisiamme yhteydenotoilla. Ei jätetä ketään yksin. Seurakunnan työntekijät ovat myös tavoitettavissa esimerkiksi puhelimella, sähköpostilla tai sosiaalisen median kautta.

Joulua ei ole peruttu. Se tulee varmasti, niin kuin on tullut joka vuosi erilaisiin elämäntilanteisiin, erilaisissa maailman ajoissa.

Kristus syntyy, kiittäkää!

Siunattua joulun odotusta!

Satu Saarinen

Tuomiorovasti

tel. 040 556 7840; satu.saarinen@evl.fi

 

 

Oulun tuomiokirkkoseurakunta

Tuomiokirkkoseurakunta on vireä ja moni-ilmeinen, oululainen seurakunta, jonka moni muuallakin Oulussa asuva kokee omakseen. Seurakunnan alue käsittää aivan ydinkeskusten lisäksi Raksilan ja Toivoniemen, sekä Etu-Lyötyn ja Limingantullin. Seurakunnan alueelle rakentuu parhaillaan runsaasti uusia asuntoja. Tällä hetkellä meitä tuomiokirkkoseurakunnan jäseniä on noin 16 000 – kaikenikäisiä ja eri elämäntilanteissa olevia, nuoria, nuoria aikuisia, perheitä, vanhuksia ja yksineläviä - koko elämän kirjo!

Seurakunta on aina jäsentensä näköinen. Me työntekijät olemme teitä jokaista palvelemassa. Kutsumme sinua paitsi osallistumaan, myös mukaan toimimaan ja ideoimaan!

Toiveemme on, että voisit kokea seurakuntamme yhteisönä, jossa on paikka myös Sinulle. Paikka, jossa kantaa Jumalan rakkaus ja yhteys toinen toisiimme erilaisuuksistamme huolimatta. 

Tule mukaan toimimaan tai osallistumaan. Olet tervetullut!

Terveisin Oulun tuomiokirkkoseurakunnan työntekijät

 

Jumalanpalvelukseen voi osallistua joka sunnuntai myös netissä: http://www.virtuaalikirkko.fi/

Ota yhteyttä

Tuomiorovasti, Oulun tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto: Puheenjohtaja
Oulun tuomiokirkkoseurakunta
Isokatu 17
90100 Oulu

Ota yhteyttä

Seurakuntasihteeri
Oulun tuomiokirkkoseurakunta
Isokatu 17, PL 122
90101 Oulu
Seurakuntasihteeri
Oulun tuomiokirkkoseurakunta
+358 08 316 1401
Isokatu 17, PL 122
90101 Oulu

Diakonian ajanvaraus taloudellisissa asioissa

ma klo 9-11 puh. 044 3161 419 tai käymällä Isokatu 17 (1. krs.).

Muissa asioissa ota yhteyttä alueesi diakoniatyöntekijään.

Asiakas ja diakoniatyöntekijä keskustelevat pöydän ääressä.

Kuva: Kaisa Jaakkola

 

Tuokiokuvia seurakuntamme arjesta

Piirros: Isonen kuva: Mono Kuoppala

Kuvassa Oulun tuomiokirkko kesällä kuvattuna. Kuva: Sanna Krook
Kuva: Sanna Krook