Hyvät seurakuntalaiset!

Valmistaudumme jouluun muuttuneessa koronatilanteessa.

Sisätiloissa järjestettäviin jumalanpalveluksiin ja muihin kirkollisiin toimituksiin voidaan ottaa enintään 1/4 tilaan hyväksyttävästä enimmäisosallistujamäärästä. Oulun tuomiokirkon kohdalla tämä tarkoittaa 250 henkeä. Yleisötapahtumat, kuten kauneimmat joululaulut tai konsertit on AVIn päätöksellä peruttu.

Kaikessa seurakuntien toiminnassa kiinnitetään huomiota riittäviin turvaväleihin. Maskin käyttö on välttämätöntä rokottamattomilla oman terveyden suojaamiseksi. Muutoin maskin käyttö on omassa harkinnassa julkisissa tiloissa, mutta maskia suositellaan käytettäväksi aina sisätiloissa sekä ulkonakin kokoonnuttaessa.

Huolehditaan vastuullisesti itsestämme ja toinen toisestamme ottamalla rokote, kun se vain on mahdollista, pitämällä turvaväliä ja huolehtimalla hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.

Muistathan, että virtuaalikirkko palvelee meitä ja sen kautta saamme osallistua tilaisuuksiin, vaikkemme pääsisi fyysisesti paikalle. Osoitteessa www.virtuaalikirkko.fi voit osallistua messuihin ja moniin konsertteihimme, myös kaikkiin adventin ajan menneisiin tapahtumiin arkiston kautta!

Uskon, että mukavaa joulumieltä tuo vaikkapa tuore tiernapoikakilpailun voittajien esitys! Lakeuden Kuninkaiden toivotukseen on mukava yhtyä:

Ja me toivotamm´ja me toivotamm´onnellista ja hyvää joulua!

 

Tiernapoikien joulutervehdys Oulun tuomiokirkosta ─ Virtuaalikirkko

 

Satu Saarinen

Tuomiorovasti

satu.saarinen@evl.fi; 0405567840

 

 

 

Oulun tuomiokirkkoseurakunta

Tuomiokirkkoseurakunta on vireä ja moni-ilmeinen, oululainen seurakunta, jonka moni muuallakin Oulussa asuva kokee omakseen. Seurakunnan alue käsittää aivan ydinkeskusten lisäksi Raksilan ja Toivoniemen, sekä Etu-Lyötyn ja Limingantullin. Seurakunnan alueelle rakentuu parhaillaan runsaasti uusia asuntoja. Tällä hetkellä meitä tuomiokirkkoseurakunnan jäseniä on noin 16 000 – kaikenikäisiä ja eri elämäntilanteissa olevia, nuoria, nuoria aikuisia, perheitä, vanhuksia ja yksineläviä - koko elämän kirjo!

Seurakunta on aina jäsentensä näköinen. Me työntekijät olemme teitä jokaista palvelemassa. Kutsumme sinua paitsi osallistumaan, myös mukaan toimimaan ja ideoimaan!

Toiveemme on, että voisit kokea seurakuntamme yhteisönä, jossa on paikka myös Sinulle. Paikka, jossa kantaa Jumalan rakkaus ja yhteys toinen toisiimme erilaisuuksistamme huolimatta. 

Tule mukaan toimimaan tai osallistumaan. Olet tervetullut!

Terveisin Oulun tuomiokirkkoseurakunnan työntekijät

 

Jumalanpalvelukseen voi osallistua joka sunnuntai myös netissä: http://www.virtuaalikirkko.fi/

Ota yhteyttä

Tuomiorovasti, Oulun tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto: Puheenjohtaja
Oulun tuomiokirkkoseurakunta
Isokatu 17
90100 Oulu

Ota yhteyttä

Seurakuntasihteeri
Oulun tuomiokirkkoseurakunta
+358 08 316 1401
Isokatu 17, PL 122
90101 Oulu

Diakonian ajanvaraus taloudellisissa asioissa

ma klo 9-11 puh. 044 3161 419 tai käymällä Isokatu 17 (1. krs.).

Muissa asioissa ota yhteyttä alueesi diakoniatyöntekijään.

Asiakas ja diakoniatyöntekijä keskustelevat pöydän ääressä.

Kuva: Kaisa Jaakkola

 

Tuokiokuvia seurakuntamme arjesta

Piirros: Isonen kuva: Mono Kuoppala

Oulun tuomiokirkko
Kuva: Sanna Krook.