Ehdota uusi nimi Oulun keskustan seurakuntatalolle ja voita älypuhelin!

Oulun keskustan seurakuntatalo

 

Kilpailu on päättynyt. Kiitos kaikille osallistujille! Voittajanimi julkistetaan lähiaikoina.

Oulun tuomiokirkkoseurakunnan ja Oulun seurakuntayhtymän keskeisinä kokoontumis- ja työtiloina toimii vuonna 2013 valmistunut uudisrakennus Keskustan seurakuntatalo osoitteessa Isokatu 17, Oulu. Rakennukselle on jäänyt nimeksi jo vanhan seurakuntatalon ajalta käytössä ollut Keskustan seurakuntatalo. Rakennus sijaitsee kahden keskustan alueen tutun maamerkin, Vanhan pappilan ja Valkealinnan välissä.

Pyydämmekin Sinua ideoimaan Oulun keskustan seurakuntatalolle uuden ja kutsuvan lyhyehkön nimen, jota se voi ylpeänä kantaa tulevat vuodet.

Arvovaltainen raati valitsee parhaiten kohteelle soveltuvan nimen. Voittajaidean esittänyt palkitaan älypuhelimella. Mikäli useampi henkilö ehdottaa samaa nimeä, palkinnon saaja arvotaan heidän keskuudestaan.

Kuva: Juho Alatalo /Greystone Oy.

Oulun seurakuntayhtymään kuuluu seitsemän seurakuntaa, yhtymän johto ja seitsemän palveluyksikköä. Oulun seurakuntien jäsenmäärä on noin 150 000. Päätoimisia työntekijöitä on noin 400.

Kilpailussa kerättyjä henkilötietoja käytetään vain tähän kilpailuun ja henkilötiedot hävitetään kilpailun jälkeen. Osallistujien nimiä ei anneta julkisuuteen ilman ko. henkilön lupaa.