Hyppää sisältöön

Kerhonohjaajaksi?

 

Tervetuloa mukaan kerhotoimintaan, ohjaamaan alakouluikäisten kerhoja!

Ilmoittaudu mukaan: TÄSTÄ

Lisätietoja saat Juhalta 040 5752 713 tai Katjalta 040 5747 147.

Kerhot jatkuvat syksyllä ja sitä ennen on kerhonohjaajille kokous 22.8.

 

Sinä olet tärkeä.

 

 

Kerhoa pidetään seurakunnan omissa tiloissa, esim Karjasillan, Kastellin ja Pyhän Andreaan kirkoilla sekä Maikkulan kappelilla. Kerho voi toimia myös Karjasillan seurakunnan alueella sijaitsevassa koulussa, jos olemme saaneet sieltä salivuoron. Tällä hetkellä meillä on eniten kokki- ja salibandykerhoja, mutta myös muita kerhoja voi ehdottaa. Kerho kestää 1-1.5 tuntia kerran viikossa, lisäksi on hyvä varata aikaa kerhon suunnittelemiseen.

Kerhonohjaajille oma koulutus syksyllä yhdessä muiden Oulun seurakuntien kanssa. Koulutus alkaa viikonlopun mittaisella leirillä ja päättyy päivän mittaiseen koulutuspäivään Oulussa. Koulutuksen lisäksi kerhonohjaajille on kokouksia, joissa saat vertaistukea toisilta ohjaajilta ja vinkkejä kerhon pitämiseen. Kerhoa ei tarvitse ohjata yksin, kaikissa kerhoissa on vähintään kaksi ohjaajaa ja joissakin kerhoissa voi olla myös kolme ohjaajaa.

Kerhonohjaaminen vie sinulta aikaa, mutta saat siitä myös paljon itselle, jos tykkäät viettää aikaa lasten kanssa. Opit suunnittelemaan kerhoa ja kerhohartauden sekä pitämään ne.  Opit ohjaamaan lapsia ja saat olla niille oma, tärkeä nuori.

Kerhonohjaaminen voi olla avain uuteen maailmaan. Saat ottaa vastuun lapsista yhdessä kerhonohjaajakaverisi kanssa. Näet millaista on toimia lasten kanssa ja se voi ehkä antaa ajatuksen siitä, että olisiko sinun tuleva ammatti lasten parissa.