Laskettelurippikoulu 2022 

Tervetuloa Karjasillan seurakunnan Laskettelurippikouluryhmän omille sivuille. Näiltä sivuilta löydät ajankohtaista tietoa kokoontumisista sekä yleisiä ohjeita rippikoulun käymisestä. Rippikouluusi liittyvissä asioissa ole suoraan ryhmänohjaajiin Riinaan tai Kimmoon. Yhteystiedot löytyvät alempana.

OHJELMA (päivitetty 4.11.2021):

La 4.12. klo 10–14 Opetuspäivä Karjasillan kirkko.

To 16.12. klo 19 TEAMS Leiri-info  (HUOM, linkki Teams-tapaamiseen lähetetty sähköpostilla) Teams-tapaaminen on tarkoitettu sekä vanhemmille ja nuorille yhdessä.

PERUTTU La 18.12. klo 10–14 Opetuspäivä Maikkulan kappeli.

LEIRIJAKSO 27.12.2021–2.1.2022 Juuman leirikeskus / Ruka.

OPPILASTIETOLOMAKE Linkki avautuu uudessa välilehdessä

LEIRIKIRJELinkki avautuu uudessa välilehdessä

PERUTTU (Nämä käytiin riparilla, nuoria infottu leirillä) La 29.1.2022 klo 10–14 Opetuspäivä Pyhän Andreaan kirkko.

Su 30.1.2022 klo 10 Rippikoulusunnuntai Karjasillan kirkko.netin välityksellä os. www.virtuaalikirkko.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

 Lähetys- ja diakoniapäivä etänä helmikuun aikana; https://www.youtube.com/watch?v=FcMn9kstD6ELinkki avautuu uudessa välilehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja https://www.youtube.com/watch?v=pv5vhJsnZ4oLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Ma 14.3.2022 klo 17.30 Kummipäivä ja klo 18.30 Vanhempainilta Pyhän Andreaan kirkko. Kummipäivään kutsutaan mukaan nuorten kummit. Vanhempainillassa käymme läpi tulevaa konfirmaatiota ja siihen liittyviä käytännön asioita.

La 19.3.2022 klo 13-15 Konfirmaatioharjoitukset ja valokuvaus Karjasillan kirkko. Muista saapua ajoissa harjoituksiin. Erilliset ohjeet valokuvaukseen liittyen on lähetetty sähköpostilla rippikoululaisille ja vanhemmille. 

Su 20.3.2022 klo 10 KONFIRMAATIOMESSU Karjasillan kirkko. Rippikoululaiset saapuvat kirkkoon jo klo 9.
Nuoren siunaamiseen konfirmaatiomessun aikana osallistuvat kummit tai muut nuoren läheiset pyydetään saapumaan kirkkoon puolta tuntia ennen konfirmaatiomessun alkamista eli klo 9.30. Konfirmaatiomessu kestää arviolta noin puolitoista tuntia.
Messuun osallistumiselle ei ole henkilörajoituksia. Maski- ja turvavälisuositus ovat edelleen voimassa.
Konfirmaatiota voi seurata myös Virtuaalikirkon välityksellä. Striimaus ei ole julkinen, vaan siitä läheteään linkki sähköpostilla, jota vanhemmat voivat jakaa eteenpäin.

Kirkkojen osoitteet:
Karjasillan kirkko, Nokelantie 39
Pyhän Andreaan kirkko, Sulkakuja 8
Maikkulan kappeli, Kangaskontiontie 

Seurakuntaan tutustuminen

Rippikoulussa tutustut oman seurakunnan toimintaan ja hengelliseen elämään osana rippikoulua. Rippikouluohjelmaan sisältyy kolme kaikille yhteistä tapahtumaan eli Rippikoulustartti, Rippikoulusunnuntai sekä Lähetys- ja diakoniapäivä. Näiden lisäksi sinun tulee itsenäisesti kerätä rippikoulukorttiisi viisi muuta merkintää käynneistä, joista kolme (3) messukäyntiä, yksi (1) musiikkitilaisuus kirkossa ja yksi (1) muu tilaisuus esimerkiksi nuortenilta. 

Merkinnät tulisi kerätä pääsääntöisesti oman seurakunnan tilaisuuksista, mutta voit pyytää niitä myös muiden seurakuntien tilaisuuksien yhteydessä. 

Seurakunnan tilaisuuksia löydät kätevästi esimerkiksi Rauhan TervehdysLinkki avautuu uudessa välilehdessä -seurakuntalehdestä tai seurakuntien kotisivuiltaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Etätehtävät

Voit tehdä alla olevat neljä (4) etätehtävää omatoimisesti. Etätehtävät tulee olla kuitenkin 18.12. mennessä. Huomioithan, että osa tehtävistä tehdään yhdessä vanhempien kanssa. Lue tehtävä huolella ja vastaa kysymyksiin. Vastaa hiukan pidemmästi kuin yhdellä sanalla tai lauseella. Muista tallentaa vastauksesi ja lähettää ne eteenpäin. 

KOLMIYHTEINEN JUMALALinkki avautuu uudessa välilehdessä

JEESUS Linkki avautuu uudessa välilehdessä

RAAMATTULinkki avautuu uudessa välilehdessä

KIRKKOVUOSILinkki avautuu uudessa välilehdessä

Tatuoidut kädet ristissä

Ota yhteyttä

Kappalainen, Karjasilta-Kaukovainion aluevastaava. Työaloina aikuistyö ja viestintä.
Karjasillan seurakunta
Nokelantie 39
90150 Oulu
Nuorisotyönohjaaja
Nokelantie 39
90150 Oulu