Hei kaikille.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai jokin asia askarruttaa mieltäsi, ota yhteyttä ryhmän työntekijöihin. Ryhmää vetävät nuorisotyönohjaaja Katja Ylitalo (040 574 7147) ja seurakuntapastori Jonne Pirkola (044 788 1304 ). Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimet (at) evl.fi

Kuvaus: C:\Users\zc062035\Downloads\love-699480_640.jpg

 

 

 

 

 

 

Karjasilta 7 + 8

        Tervetuloa mukaan rippikouluun : )

 

Ensimmäinen kokoontuminen tiistaina 11.12. vain vanhemmille klo 16.30-17.30, Kastellin kirkossa, Töllintie 38.

Muut tapaamiset ovat rippikoululaisille:

Rippikoulusunnuntai 27.1. klo 10 Karjasillan kirkko, Nokelantie 39.

Lähetys- ja diakoniapäivä lauantaina 9.2. klo 13-16 Karjasillan kirkko.

Messu ja tutustumista sunnuntaina 14.4. klo 9-12 Kastellin kirkossa, Töllintie 38.  (Ryhmä 7 avustaa messussa.)

Messu ja tutustumista sunnuntaina 19.5. klo 9-12 Karjasillan kirkossa. Huom! Ryhmä 8 avustaa messussa ja ryhmä 7 tulee paikalle vasta klo 9.45.)

 

Kaupunkipäivä keskiviikkona 17.7. klo 13-17 Karjasillan kirkolla. Vanhemmat paikalle klo 16-17, käymme vielä leiriasioita läpi yhdessä ja on aikaa mahdollisille keskustelulle.

Rippikoululeiri 19.-26.7., Pikku-Syöte. Saat leirikirjeen ennen leiriä

Lauantai 27.7. Valokuvaus ja konfirmaatioharjoitukset. Karjasilta 7 tulee klo 10 ja Karjasilta 8 tulee klo 12. Olethan hyvissä ajoin paikalla, niin ehdit kuvaan.

Konfirmaatio Karjasillan kirkossa 28.7. Klo 10 ryhmä 7 ja klo 14 ryhmä 8. Paikalle vähintään tuntia aiemmin, niin ehditään pukea päälle albat ja harjoitella konfirmaatiomessua, tarkemman kellonajan saat viimeistään leirikirjeessä.

 

Ilmoitathan meille kummallekin, mikäli et pääse tapaamiseen. Kaikki rippikouluun liittyvä informaatio päivitetään nettisivuille osoitteeseen: http://www.oulunseurakunnat.fi/karjasillan-seurakunta/rippikoulutyo/karjasilta-7-8

Hei rippikoululainen ja vanhempi!                            

 

Tervetuloa Karjasillan kirkolle 17.7. keskiviikkona:                                                                                                                     * opetusta rippikoululaisille klo 13-16                                                                                                                * vanhemmille ja rippikoululaisille klo 16-17 leiri-info

Tässä kirjeessä on sinulle tärkeää tietoa Karjasilta 7 + 8 ryhmän rippikoululeiristä. Mukana leirillä ovat 50 rippikoululaista, pappi Jonne Pirkola, nuorisotyönohjaaja Katja Ylitalo, kesäajan teologit Jussi ja Emmi sekä kesäajan nuorisotyönohjaaja Annie. Lisäksi leirille lähtee mukaan 11 isosta ja 3 täysi-ikäistä yövalvojaa.

Leirin ajankohta ja paikka: pe 19. –  pe 26.7. 2019 hotelli Pikku-Syöte.     Syötekeskuksentie 126, 93280 Syöte

Lähtö: pe 19.7. Karjasillan kirkolta klo 8.30.

Paluu: pe 26.7.2019 Karjasillan kirkolle noin klo 14 (lähdemme klo 12 Pikku-Syötteeltä).

 

Mukaan leirille tarvitset:

- peseytymisvälineet (shampoo, saippua, hammasharja ja -tahna.)                                                                  - vaihtovaatteita, myös lämmintä vaatetta                                                                                                             - maastoon ulkoilukengät ja –vaatteet, myös sadetta varten                                                                                              - sisäkengät tai villasukat                                                                                                                                  - jos haluat pelata sisällä niin sisäpelikengät                                                                                                         - hyttyskarkotetta, aurinkovoidetta                                                                                                                         - henkilökohtaiset lääkkeet (koskee myös tavallisimpia särkylääkkeitä)                                                            - Kela –kortti                                                                                                                                                                - muistiinpanovälineet (kynä ja kumi)                                                                                                                        - halutessasi voit ottaa vähän rahaa leirikioskin ostoja varten  tai omia herkkuja                                                                             - iloista leirifiilistä J

 

TÄRKEÄÄ:

Leirillä tupakoiminen ja nuuskan käyttäminen ei ole sallittua. Kaikkien päihteiden tuominen leirille on ehdottomasti kiellettyä. Myös kaikenlaiset energia-juomat ovat kiellettyjen aineiden listalla. Tämän kohdan noudattamatta jättäminen johtaa välittömään kotimatkaan omakustanteisesti.

Leirille ei ole suotavaa tuoda mukana arvokasta viihde-elektroniikkaa, koska vakuutus kattaa pelkästään henkilöihin kohdistuneet vahingot, ei omaisuuteen. Matkapuhelimen käyttöä on rajoitettu, esimerkiksi oppituntien aikana sen tulee olla suljettuna.

Jokaisen fyysinen koskemattomuus on perusoikeus. Leirikeskuksen kalustolle tai kiinteistölle tai yksityiselle omaisuudelle tehdyt vahingot korvaa vahingontekijä.

 

LEIRIN JÄLKEEN:

Konfirmaatioharjoitus ja valokuvaus LA 27.7.2019 Karjasillan kirkossa

Karjasilta 7 tulee klo 10 ja pääsee kotiin noin klo 12

Karjasilta 8 tulee klo 12 ja pääsee kotiin noin klo 14

Valokuvauksesta huolehtii Studio J. Ollila. Toivomme että kaikki olisivat ryhmäkuvassa mukana. Jos nuori haluaa, niin hän voi ottaa samalla myös yksityiskuvat alba tai omat vaatteet päällä.

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

Konfirmaatiomessu on SU 28.7.2019 Karjasillan kirkossa

 

Karjasilta 7 rippikoululaiset paikalle klo 9, konfirmaatiomessu alkaa klo 10.00

 

Karjasilta 8 rippikoululaiset paikalle klo 13, konfirmaatiomessu alkaa klo 14.

 

Konfirmaatiossa kutsumme kummia (tai vanhempaa/isovanhempaa/muuta rippikoululaiselle tärkeää aikuista) siunaamaan konfirmoitavaa. Messussa siunaamaan tulevat kutsutaan alttarille mukaan siunaamaan nuori, yhdessä työntekijöiden kanssa.

 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Sinulla on rippikoulussa kuusi ulkoläksyä, jotka opetellaan ulkoa ja sanotaan leirillä isoselle / työntekijälle. Ulkoläksyt löytyvät netistä ja ne ovat; Kymmenen käskyä, Kaste- ja lähetyskäsky, Herran siunaus, Isä meidän rukous, Pienoisevankeliumi ja Uskontunnustus. Jos ehdit, niin voit harjoitella niitä jo etukäteen.

 

Jos sinulla on jotain leiriin tai rippikouluun liittyvä asia mielessä, niin olethan yhteydessä meihin.

 

Rippileiriterveisin;

 

Jonne Pirkola                                                               Katja Ylitalo

jonne.pirkola@evl.fi                                                    katja.ylitalo@evl.fi

                      p. 044-788 1304                                                           p. 040 5747 147