Karjasilta 4 rippikouluryhmä

Tervetuloa Karjasillan seurakunnan Karjasilta 4 (KS4) rippikouluryhmän omille sivuille. Näiltä sivuilta löydät ajankohtaista tietoa kokoontumisista sekä yleisiä ohjeita rippikoulun käymisestä. Rippikouluusi liittyvissä asioissa ole suoraan ryhmänohjaajiin Riinaan tai Kimmoon. Yhteystiedot löytyvät alempana.

OHJELMA

Ohjelma päivittyy alkuvuoden aikana ryhmäkohtaisilla kokoontumiskerroilla. Vuoden 2021 aikana sinulla on mahdollisuus kerätä rippikoulukorttiin seurakuntaan tutustumis merkintojä sekä tehdä alla olevia etätehtäviä. 

Su 30.1.2022 klo 10 Rippikoulusunnuntai  www.virtuaalikirkko.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Diakonia- ja lähetyspäivä etänä helmikuun aikana; https://www.youtube.com/watch?v=FcMn9kstD6ELinkki avautuu uudessa välilehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja https://www.youtube.com/watch?v=pv5vhJsnZ4oLinkki avautuu uudessa välilehdessä

To 24.2. klo 17–18.30 Oppitunti ja Kahden vartin viikkomessu Karjasillan kirkko.

Pe 18.3. klo 17.30–19.30 Oppitunti ja PopUp Andreas Pyhän Andreaan kirkko.

La 9.4. klo 10–14 Oppitunti Karjasillan kirkko.

Ma 25.4. klo 17–19 Rippikoulutapaaminen ja vanhempainilta Karjasillan kirkko.
Rippikoululaiset saapuvat paikalle klo 17 alkaen. Vanhempainilta alkaa klo 18.

To 19.5. klo 17.30–19 Kummipäivä (huom aikaistettu kellonaika) Karjasillan kirkko. Kummipäivään kutsutaan mukaan nuorten kummit. 

Ke 22.6. klo 16–18 Oppitunti Pyhän Andreaan kirkko. Muista ottaa oma rippikoulukortti mukaan ja huolehtia, että siinä on kaikki tarvittavat merkit. Tarkistamme yhdessä myös annetut etätehtävät. Oppitunnin jälkeen rippikoululaiset jäävät vielä yhteiseen leiri-infoon ks. alla. 

Ke 22.6. klo 18–19.30 Leiri-Info ja vanhemapainilta Pyhän Andreaan kirkko. Käymme läpi leiriin ja konfirmaatioon liittyviä käytännön asioita. Tähän tilaisuuteen on tärkeä osallistua sekä rippikoululainen että vanhempi.
 

LEIRIJAKSO 27.6.2022–4.7.2022 Juuman leirikeskus.

La 9.7.2022 klo 10 Konfirmaatioharjoitukset ja valokuvaus Pyhän Andreaan kirkko.

Su 10.7.2022 klo 10 KONFIRMAATIOMESSU Pyhän Andreaan kirkko.

Kirkkojen osoitteet:
Karjasillan kirkko, Nokelantie 39
Pyhän Andreaan kirkko, Sulkakuja 8
Maikkulan kappeli, Kangaskontiontie 

Seurakuntaan tutustuminen

Rippikoulussa tutustut oman seurakunnan toimintaan ja hengelliseen elämään osana rippikoulua. Rippikouluohjelmaan sisältyy kolme kaikille yhteistä tapahtumaan eli Rippikoulustartti, Rippikoulusunnuntai sekä Lähetys- ja diakoniapäivä. Näiden lisäksi sinun tulee itsenäisesti kerätä rippikoulukorttiisi viisi muuta merkintää käynneistä, joista kolme (3) messukäyntiä, yksi (1) musiikkitilaisuus kirkossa ja yksi (1) muu tilaisuus esimerkiksi nuortenilta. 

Merkinnät tulisi kerätä pääsääntöisesti oman seurakunnan tilaisuuksista, mutta voit pyytää niitä myös muiden seurakuntien tilaisuuksien yhteydessä. 

Seurakunnan tilaisuuksia löydät kätevästi esimerkiksi Rauhan TervehdysLinkki avautuu uudessa välilehdessä -seurakuntalehdestä tai seurakuntien kotisivuiltaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Etätehtävät

Voit tehdä alla olevat neljä (4) etätehtävää omatoimisesti. Etätehtävät tulee olla kuitenkin 30.2. mennessä. Huomioithan, että osa tehtävistä tehdään yhdessä vanhempien kanssa. Lue tehtävä huolella ja vastaa kysymyksiin. Vastaa hiukan pidemmästi kuin yhdellä sanalla tai lauseella. Muista tallentaa vastauksesi ja lähettää ne eteenpäin. 

KOLMIYHTEINEN JUMALALinkki avautuu uudessa välilehdessä

JEESUSLinkki avautuu uudessa välilehdessä

RAAMATTULinkki avautuu uudessa välilehdessä

KIRKKOVUOSILinkki avautuu uudessa välilehdessä

Ota yhteyttä

Kappalainen, Karjasilta-Kaukovainion aluevastaava. Työaloina aikuistyö ja viestintä.
Karjasillan seurakunta
Nokelantie 39
90150 Oulu
Nuorisotyönohjaaja, Kaakkurin aluetyö
Karjasillan seurakunta
Nokelantie 39
90150 Oulu