Cityripari

 

Hei rippikoululainen ja kotiväki, tervetuloa Cityripariryhmään, Karjasilta 12.

Rippikouluryhmäsi pappeina toimivat Maija Hyvönen ja Olavi Mäkelä, ja nuorisotyönohjaajana talvikaudella Riina Moilanen, kesäkaudella Jenni Koskenkorva

HUOM! Olemme jakaneet päivärippikouluryhmän kahteen koronarajoitusten takia! Rippikoululainen saa sähköpostia kumpaan ryhmään kuuluu, A. vai B.

Näin voimme toimia koronaturvallisesti ensimmäisessä tapaamisessa 27.5. ja kesäjaksolla.  A. ryhmän Konfirmaatio on su 13.6. klo 10 Pyhän Andreaan kirkossa, B. ryhmän su 13.6. klo 14 Pyhän Andreaan kirkossa.

Soittelemme kaikille ryhmämme huoltajille huhti-toukokuun aikana ja kerromme tarkemmin rippikoulustamme. 

 

Rippikoulun tapaamiset:

 • to 14.1 klo 16.30 ensimmäinen tapaaminen Teams-sovelluksen kautta etänä. Saat linkin Teamsiin sähköpostiisi tammikuussa meiltä ohjaajilta. HUOM! Tämä siis muuttunut kellonaika ja että tapaamme etänä koronatilanteen vuoksi!
 • su 31.1. klo 10 Rippikoulusunnuntain tapahtuma (Striimattu, Karjasillan kirkko) Rippikoulusunnuntain tapahtuma striimataan netin kautta, rippikoululaisten toivotaan katsovan jumalanpalvelus kotona ja tämän merkinnän voi nuoren vanhemmat todentaa allekirjoituksellaan rippikoulukorttiin. Tapahtuma on katsottavissa osoitteessa www.virtuaalikirkko.fi
 • PERUTTU! la 6.2. klo 13-16 Tutustuminen diakonia –ja lähetystyöhön Karjasillan kirkossa  HUOM! Tämä tilaisuus peruttu koronarajoitusten takia, sen tilalla diakonia- ja lähetystyöstä video: 
 •  
 • Lähetys- ja diakoniapäivään osallistutaan virtuaalisesti. Merkinnän vahvistavat allekirjoituksellaan nuoren huoltajat. 
 • Linkit tässä: 
 • https://youtu.be/pv5vhJsnZ4oviikonloppuaLinkki avautuu uudessa välilehdessä -Diakoniatyö  
 • https://youtu.be/FcMn9kstD6ELinkki avautuu uudessa välilehdessä- Lähetystyö
 • PERUTTU Messu su 18.4. klo 10 Kastellin kirkossa (Töllintie 38) klo 10. Riparilaiset avustavat messussa, paikalla kirkossa oltava klo 9.15 HUOM! Tämä messu on peruttu koronatilanteen takia. 

 

 • HUOM! ENSIMMÄINEN LIVETAPAAMINEN rippikoulunuorille 27.5. Pyhän Andreaan kirkolla. A. ryhmä klo 16.30-17.15, B-ryhmä klo 17.30-18.15. (Sulkakuja 8). Kerätään tässä yhteydessä myös rippikoulukortit täytettynä, ota siis kortti mukaasi!

 

 • Kesäjakso: 7.6-11.6.2021 konf. su 13.6.2021 Pyhällä Andreaalla A. ryhmä klo 10, B. ryhmä klo 14!
  • Valokuvaus Pyhän Andreaan kirkolla lauantaina 12.6. klo 9-11 välillä.

Rippikoulukortin ohje:

- Rippikoulustartti: 14.1.2021 Teams-tapaaminen. Pyydä työntekijän kuittaus -kohtaan huoltajasi/vanhempasi allekirjoitus ja nimen selvennys.

- Rippikoulusunnuntai (messu ja tapahtuma) kohtaan 31.1.2021 Karjasillan kirkon virtuaalikirkko. Pyydä työntekijän kuittaus -kohtaan huoltajasi/vanhempasi allekirjoitus ja nimen selvennys.

- Lähetys- ja diakoniapäivä. Saat linkin youtube-videoon. Ajaksi voit laittaa sen päivämäärän, milloin katsot videon ja paikaksi esim. koti.  Pyydä työntekijän kuittaus -kohtaan huoltajasi/vanhempasi allekirjoitus ja nimen selvennys.

- Yksi messumerkintää jumalanpalveluskohtaan 18.4. yhteisestä kokoontumisistamme kirkkoon jumalanpalvelukseen. Työntekijän kuittaus.

- HUOM muutos! Kolme itsenäistä jumalanpalvelusmerkintä virtuaalikirkon kautta tai kun/jos koronarajoitukset helpottavat, voit osallistua kirkossa paikan päällä ja pyytää merkinnän työntekijältä. Jos katsot virtuaalikirkon kautta, pyydä kuittaus huoltajalta/vanhemmalta.

- Yksi itsenäinen jumalanpalvelusmerkintä/ muu tapahtuma. Tämä voi olla siis ylläolevan kaltainen (virtuaalikirkko tai paikan päällä kirkossa) tai muu tapahtuma, osallistuminen läheisesi kastejuhlaan, häihin, hautajaisiin TAI nuorten ilta livenä tai discordissa (lisätietoa näistä Riina Moilaselta) Työntekijän tai huoltajan/vanhemman kuittaus.

- Musiikkimerkintä, virtuaalikirkon kautta katsottu konsertti tai livekonsertti missä tahansa Oulun kirkossa jos koronatilanne sallii livekonsertit keväällä 2021. Työntekijän tai vanhemman kuittaus.

 

Hyvää pääsiäistä! 

Seurakuntamme on tehnyt lyhyen pääsiäisvideon teille ja perheillenne katsottavaksi ja tervehdyksenä meiltä, linkki siihen alla :) 

https://youtu.be/NV4v2L3e60I

 

Ulkoläksyt

 

Rippikouluun kuuluu myös ulkoläksyt, jotka sanotaan työntekijöille päivärippikoulun aikana kesäjaksolla, joten niitä kannattaa alkaa opettelemaan hyvissä ajoin. 

Jos sinulla on oppimisvaikeuksia, jotka vaikeuttavat ulkoläksyjen oppimisessa, niin kerrothan siitä meille työntekijöille.

 

Uskontunnustus

Isä meidän rukous

Herran siunas

10 käskyä

Kaste- ja lähetyskäsky

 

Löydät ulkoläksyt esim täältä:

Ripari@MobiilikirkkoLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Jos opit helpommin kuuntelemalla, niin käy katsomassa tämä:

RIPARIN ULKOLÄKSYT & VINKIT OPETTELUUN 5 MINUUTISSA - YouTubeLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Täällä on ulkoläksypeli: 

Rippikoulun ulkoläksyt - LivekirkkoLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Tsemppiä opiskeluun!

 

 • Korona-aika voi tuoda muutoksia, seuraa aktiivisesti nettisivuja
 •  
  • Ole paikalla kaikissa tapaamisissamme, ne kuuluvat rippikouluun. Älä tule sairaana tapaamisiin. Poissaolojen korvaamisessa, esim. sairauden sattuessa, pyydämme huoltajien yhteydenottoa sähköpostitse olavi.makela@evl.fi ja maija.hyvonen@evl.fi . Kaikki poissaolot on korvattava. Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä meihin ohjaajiin.
    
   Rippikouluterveisin:
    
   Olavi Mäkelä, pappi                                  Maija Hyvönen, pappi            Riina Moilanen, nuorisotyönohjaaja
   p. 040 763 6488                                         p.040 564 5350                     p. 044 3161452, riina.moilanen@evl.fi
   olavi.makela@evl.fi                                  maija.hyvonen@evl.fiTekstiruutu: