TULE MUKAAN TOIMINTAAN!

Rippikoulun jo käyneille nuorille on Karjasillan seurakunnassa tarjolla monenlaista toimintaa!

Olet kutsuttu mukaan juuri sellaisena kuin olet, omana ainutlaatuisena itsenäsi!

Lämpimästi tervetuloa - Sinä olet Tärkeä!

https://karjasillannuoret.wixsite.com/karjasillannuoret

KERHONOHJAAJAKSI?

Haluatko ohjat kerhoa alakouluikäisille joku arki-ilta Karjasillan seurakunnan alueella?

Kokkikerhoa Pyhä Andrean kirkolla, Maikkulan kappelilla tai Kastellin kirkolla?

Liikuntakerhoa Lämsänjärven koululla todennäköisesti tiistaisin klo 17-18?

Karjasillan kirkolla kerhoa?

Kerhoissa kokataan, tai leikitään ja liikutaan. Kaikissa kerhoissa on hartaus, jonka kerhonohjaaja pitää. Pääsääntöisesti kerhonohjaajaksi voi hakea syksyisin. Tällöin tehtävään järjestetään koulutuksen (viikonloppuleiri ja yhden päivän erillinen koulutus).

Sinulla on työssä nuorisotyönohjaajan tuki ja saat tehtävästä pienen palkkion.

Lisätietoja: Katja Ylitalo, katja.ylitalo@evl.fi p. 040 5747 147
Anna-Leena Ylänne, anna-leena.ylanne@evl.fi p. 040 831 5932

 

YÖVALVOJAKSI?

18-vuotta täyttäneillä (tai vuoden 2020 aikana 18-vuotta täyttävillä) on mahdollisuus kouluttautua yövalvojiksi lasten ja nuorten leireille. Yövalvoja-koulutus pitää sisällään yhden koulutusleiriviikonlopun, joka oikeuttaa toimimaan yövalvojana kaikkien koulutuksesta vastanneiden seurakuntien leireillä. Lisätietoja koulutukseen ilmoittautumisesta ja tarkemmista aikatauluista saat Juhalta p. 040 575 2713.

 

Isoskoulutus

Jos olet kesällä 2019 käynyt rippikoulun, toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan isostoimintaan. Tarkempia tietoja syksyn ja kevään isoskokoontumisista, leireistä ja muusta isostoimintaan liittyvästä saat omilta nettisivuiltamme tai voit kysyä suoraan Hannalta p. 040 574 7167.

 

Jatkot

Jatkot-toiminta on suunnattu jo isoskoulutuksen päättäneille nuorille. Toiminta pitää sisällään yhdessäoloa, maailmanparannusta ja ajatusten jakamista kaikenikäisille isosille. Olitpa sitten toisen vuoden tai viidennen vuoden isonen, olet lämpimästi tervetullut isosperheen yhteisiin tapaamisiin noin kerran kuukaudessa. Tule mukaan jakamaan iloja ja suruja ja suunnittelemaan uusia projekteja, joita voisimme yhdessä toteuttaa. Lisätietoja saat omilta nettisivuiltamme tai voit kysyä Jenniltä p. 044 316 1452.

 

Nuorten illat

Noin kerran kuukaudessa järjestetään kaikille (rippikoulunsa jo käyneille) nuorille avoimia nuorten iltoja, joihin olet tervetullut tapaamaan muita isosia, yövalvojia, riparikavereita ja meitä työntekijöitä. Illat pitävät sisällään ihan tavallista oleilemista, pelailua, musisointia ja juttelua kavereiden kanssa. Ja ruoka harvemmin jos koskaan loppuu kesken ;)

 

Saapas-toiminta

Nuorten Saapas-ryhmän toiminta on suunnattu pääsääntöisesti jo 18-vuotta täyttäneille nuorille, mutta toimintaan voi tulla tutustumaan vaikka ei olisikaan vielä täysikäinen. Saapas-ryhmän tavoitteena on jalkautua Karjasillan seurakunnan alueella sinne missä nuoret itsekin ovat- lähinnä olla läsnä ja mukana, nuorten tukena ja turvana mm. koulujen päättäjäisissä ja viikonloppu-iltaisin. Karjasillan Saapas on myös ns. festari-Saapas, joka tarkoittaa, että ryhmän kanssa pyritään olemaan kesäisin mukana ainakin QStock-tapahtumassa ”saapastellen” festari-alueella ja alueen ulkopuolella. Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen eikä aikaisempaa kokemusta tarvitse olla. Toiminta suunnitellaan joka vuosi syksyllä aloittavan ryhmän toiveiden mukaiseksi, mutta mukaan saa tulla missä tahansa vaiheessa vuotta. Lisätietoja toiminnasta saat Juhalta p. 040 575 2713.

 

Nuorten musaryhmä

Musaryhmään saa tulla kuka tahansa laulamisesta, soittamisesta tai musiikin tekemisestä kiinnostunut rippikoulun käynyt nuori- aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla eikä erillistä ilmoittautumista ole. Tule mukaan silloin kun sinulle parhaiten sopii ja sellaisten vahvuuksien kanssa, jotka haluat tuoda yhteisen musiikin tekemisen osaksi. Musaryhmä on ns. projekti-ryhmä, joka kokoontuu aina jonkin tietyn projektin kasaamiseksi. Ryhmän ohjelmisto koostuu mukana olevien omista toiveista ja nuoren seurakunnan veisukirjan lauluista. Lisätietoa musaryhmän toiminnasta saat Jenniltä p. 044 316 1452.

 

Mikäli haluat jatkossa pysyä ajan tasalla kaikista toiminnoista ja

saada lisätietoa tulevista kevään 2020 suunnitelmista niin ota haltuun 

nuorisokasvatuksen omien nettisivujen lisäksi myös 

INSTAGRAM – ”karjasillannuoret”

tai pyydä liittämään itsesi Karjasillan nuorten omaan Whatsapp-ryhmään!