Toimimaan

Jumalanpalvelukset tehdään yhdessä

Tule mukaan jumalanpalvelusryhmiin! Ryhmät ovat mukana jumalanpalveluksissa mm. lukemassa tekstiä, kantamassa kolehtia, rukoilemassa, keittämässä kirkkokahvia. Ole yhteydessä Jaakko Tuiskuun, 0447881316, jaakko.tuisku@evl.fi.

Miesten ryhmä

tekee talkooprojekteja ja järjestää miesten iltoja. Yhteyshenkilö Johanna Kerola, puh. 045 1393 993

Isostoimintaan mukaan

Isostoiminta on tarkoitettu rippikoulun käyneille nuorille. Isosena pääset toimimaan seurakunnan eri leireillä sekä koulutuksen aikana saat unohtumattomia kokemuksia muiden nuorten kanssa. Koulutusjakso alkaa 27.8. Jakson aikana on kolme leiriä ja koulutusjakso päättyy syksyllä 2023. Koulutusjakson jälkeen pääset toimimaan isosena. 

Ilmoittaudu syksyllä 2022 alkavaan isoskoulutukseen tästä  31.8. mennessä.

Alappa kerhonohjaaksi!

Kerhonohjaajana vedät alakouluikäisille lapsille viikoittain kerhoa. Kerho voi olla liikunta-, kokki tai tavallinen puuhastelukerho. Voit myös ehdottaa omaa ideaasi kerhon sisällöstä. Esimerksi luonto- ja seikkailukerho voisi olla hyvä juttu. Kerhonohjaus on mahdollista kaikille rippikoulun käyneille. Ilmoittaudu kerhonohjaajaksi 19.5.-10.8. välisenä aikana. Linkki ilmestyy tähän. Koulutamme kerhonohjaajat työhön kerhonohjaajaleirillä 3-5.9.2021. Ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessäkerhopaikasta ja leiristä. Kerhonohjauksesta saat pientä palkkiota. 

Nuorten bändi

Nuorten bändi trenaa keskiviikkoisin klo 18.00. Wirkkulassa (Kirkkotie 10D). Bändissä on vapaana paikkoja. Kysy lisää nuorisotyönohjaaja Katri Haapakorvalta p. 045 657 6122 tai katri.haapakorva(at)evl.fi. 


 

 

Tutustu vapaaehtoistehtäviin ja ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

Linkki vapaaehtoistyö.fi -sivustolle