Kymppileirille 2023 ilmoittautuminen on käynnissä 15.2.-31.3.

 

Ilmoittaudu tästä linkistä

Kesän 2023 Kymppileirit:

Leiri 1. 27.-30.6. Haukipudas, Karjasilta, Oulunsalo

Leiri 2. 1.-4.7. Kiiminki, Oulujoki, Tuira, Tuomiokirkko

Luethan allaolevan ohjeistuksen ennen ilmoittautumislomakkeen täyttämistä!

Leirille ilmoittaudutaan seurakunnittain. Mikäli olet lähdössä leirille kaverin kanssa, selvitä ennen ilmoittautumista, että olette ilmoittautumassa saman seurakunnan listalle. Tämän huomioiden pääsette samaan leirikylään, samaan telttaan ja isosryhmään.

Mikäli kaveri on eri leirijaksolta, niin silloin molemmat ilmoittautuvat jäkimmäiselle leirijaksolle.

Ilmoittautumislomakkeessa jokainen kysymys on ns. pakollinen tieto. Emme kysele asioita "uteliaisuuttamme", vaan sen vuoksi että leiri olisi leiriläiselle turvallinen elämys ja kokemus.

Huomioittehan, että mikäli leiriläisellä on lääkitys, joko säännöllinen tai tarvittaessa annettava, pyydämme, että kerrotte siitä: lääkkeen nimen, vahvuuden ja miten lääkettä annetaan leiriläiselle (esim. Heinix 10mg, kerran päivässä aamuisin tai päänsärkyyn tarvittaessa 250mg parasetamolia max 3 kertaa päivässä.)

Leirikirje, jossa kerrotaan tarkat lähtöajat ja -paikat, varusteet ym. tärkeät tiedot postitetaan toukokuun alussa. Mikäli leirikirje katoaa, löytyy se näiltä sivuilta.

Leirin hinta sisältää kuljetuksen, majoituksen, ruuat, ohjelman ja tapaturmavakuutuksen.

Huomioittehan leirin peruutussäännöt.

Nähdään leirillä!

Leirin peruutussäännöt:

Yhteinen kirkkoneuvosto (15.12.2011) on päättänyt, että leirikeskusten toiminnallisessa käytössä sovelletaan peruutusehtoina 1.1.2012 alkaen seuraavien ehtoja:

Leiriläinen on peruuttaa leirin ilman erityistä syytä seuravasti:

Myöhemmin kuin 14 vuorokautta, mutta viimeistään 48 tuntia ennen leiriä alkua, maksamalla 50% leirin hinnasta. Jos osallistuminen perutaan myöhemmin kuin 48 tuntia ennen leirin alkua, leirin järjestäjällä on oikeus periä koko leirin hinta. Jos leirille osallistumista ei peruta lainkaan, leirin järjestäjällä on oikeus periä koko leirin hinta järjestelykuluina.

Terveydellisistä syistä leirin voi perua ilman kuluja toimittamalla lääkärin tai terveydenhoitajan antama todistus.