Kotiapua lapsiperheille

 

> Sivulle Apua ja tukea perheille

Följyssä, lapsiperheiden parhaaksi!

KORONAEPIDEMIAN TUOMIEN RAJOITUSTEN VUOKSI EMME VOI TOISTAISEKSI TEHDÄ KOTIKÄYNTITYÖTÄ. PALAAMME TYÖHÖN MAHDOLLISIMMAN PIAN KUN TILANNE SEN SALLII.

Elämässä voi tulla monenlaisia tilanteita vastaan, jolloin tarvitset auttavia käsiä ja helpotusta arkeen. Följyssä on Oulunsalon seurakunnan työmuoto oulunsalolaisten lapsiperheiden tukemiseksi.

Meihin voi ottaa yhteyttä esimerkiksi sairauden, uupumuksen nostaessa päätään, surun kohdatessa tai muuten vain pienemmänkin avun tarpeen yllättäessä. Tulemme avuksi kotiin.

Yhteyttä voi ottaa niin sähköpostitse kuin puhelimitse. Jos et saa meihin heti yhteyttä puhelimitse, soitamme teille takaisin mahdollisimman pian. Kaikki yhteydenotot ja tapaamiset ovat ehdottoman luottamuksellisia eikä tietoja luovuteta eteenpäin.

Följyssä- toiminnan yhteystiedot ovat;

jussi.saviharju@evl.fi , p. 044 745 3852

inkeri.santaniemi@evl.fi  , p. 044 745 3870

heidi.lampela@evl.fi , p. 044 745 3871

Otathan reilusti yhteyttä, olemme sinua varten!

 

Myös Haukiputaalla on Följyssä-toimintaa haukiputaalaisten lapsiperheiden avuksi. Ota rohkeasti yhteyttä puh. 040 5471 472 /Outi Palokangas

Haukiputaalla kotikäynnit ajoittuvat pääosin maanantaista torstaihin klo 13-16 välisenä aikana. Aamupäivän apua voidaan antaa myös torstaisin.  KOTIKÄYNNIT OVAT TAUOLLA TOISTAISEKSI!


Lapsirikas-hanke

Lapsirikas tarjoaa erityisesti useampilapsisille perheille suunnattua helposti vastaanotettavaa, perheen toivomaa arjen apua. Yhteydenotot anna-maria.takkula@autalasta.fi tai p. 044 5628 000 tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen tällä sivulla.

Lue lisää Lapsirikas-hankkeesta täältä.


> Sivulle Apua ja tukea perheille

Kuva: Pixabay
Kuva: Pixabay