Rippikoulun kertausharjoitukset aikuisille

YouTube-video

 

Olet

MITÄ? Rippikoulun kertausharjoituksissa kristinuskoa lähestytään monin eri tavoin aikuisen oikeasti, rohkeasti ja avoimesti. Kertausharjoitukset pitävät sisällään alustuksia, keskusteluja, raamattuhetkiä, messuja, hartauksia, musiikkia, yhteisiä aterioita, retkiä, vierailuja ja tietysti leirejä.

KENELLE? Kertausharjoitukset sopivat aivan kaikenlaisille aikuisille, mutta erityisesti

  1. 20-40 -vuotiaille
  2. nille, jotka haluavat tutkia kristinuskoa
  3. etsijöille ja epäilijöille
  4. niille, jotka haluavat löytää uudelleen uskon perusteet

JOS KIINNOSTUIT niin tule mukaan. 

Viikonloppuleiri 5.–8.12.2019 Vaara Sportissa Taivalkoskella

Lähde mukaan kertausharjoitusten viikonloppuleirille Taivalkoskelle. Päivärytmi leirillä on sama kuin rippikoululeirillä, mutta ohjelma on aikuisille suunniteltu ja avointa. Emme unohda vapaata oleskelua ja ilonpitoa, emmekä hiljentymistä hartauksissa. Vaara Sportissa on hyvät mahdollisuudet myös omatoimi retkeilylle ja liikkumiselle.

Olet tervetullut mukaan sellaisena kuin olet ja riippumatta siitä, oletko käynyt rippikoulun vai et. Halutessasi sinulla on mahdollisuus käydä rippikoulu leirin yhteydessä. 

Leirin hinta on 70 euroa (työssäkäyviltä) ja 50 euroa (opiskelijoilta ja työelämän ulkopuolella olevilta). Hinta sisältää koko viikonlopun täysihoidolla, majoituksen 2-hengen huoneessa ja kuljetukset. Mukaan mahtuu 30 henkeä. Ilmoittautumiset 15.11. mennessä TÄÄLTÄ. Lisätietoa saat kimmo.kieksi@evl.fi tai p. 050 3105001 (Kimmo). 

Aikuisia kiipeilemässä puussa. Rippikoulun kertausharjoitukset aikuisille.