Tiedolla johtaminen muutoksen johtamisen voimavarana

 

TIMU eli Tiedolla johtaminen muutoksen johtamisen voimavarana -podcastsarja valottaa Oulun seurakuntien tiedolla johtamisen kehitystyötä. Tällä pyritään vastaamaan entistä paremmin henkilöstön, seurakuntalaisten sekä sidosryhmien tarpeisiin. Samalla lisätään ymmärrystä digitalisaation tarjoamista mahdollisuuksista tiedon hyödyntämisessä uudistuvassa toimintakulttuurissa.

 

 
TIMU-hanke on Euroopan Unionin osarahoittama, Uudistuva ja osaava Suomi 2021–2027 EU:n alue- ja rakennepolitiikan ohjelma Euroopan sosiaalirahasto plus (ESR+) 201687, 201734. 1.9.2023-31.8.2025

 

Jakso 1: Kirkossa ei johdeta ainoastaan uskolla vaan myös tiedolla

10.5.2024

Tiedolla johtamisen kehittämishankkeen tiimi kertoo hankkeen taustasta ja tavoitteista sekä siitä, mitä työkaluja hanke antaa tiedolla johtamiseen ja yhteiskehittämiseen. Musiikki: Soiva Siili / Tieto janottaa

Kuuntele SpotifyssaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kuuntele SoundCloudissaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Jakso 2: Yhteiskehittäminen tavoitteellisen työskentelyn tukena kolmessa Oulun seurakunnassa

6.6.2024

Tässä podcastissa Arja Koski ja Anne Määttä keskustelevat Arja Lappalaisen johdattelemana yhteiskehittämisestä ja yhteensovittavasta johtamisesta. Keskustelussa pohditaan, mitä on yhteiskehittäminen ja mitkä ovat sen edellytykset strategialähtöisessä tavoitteellisessa kehittämistoiminnassa. Keskustelussa selviää myös mitä on yhteensovittava johtaminen ja mikä on tiedon merkitys yhteiskehittämisen prosessissa. 
Keskustelussa on kuultavissa valmentajien, työpajojen fasilitoijien Annen ja Arjan odottava innostus tilanteessa, jolloin yhteiskehittämisen prosessit kolmessa Oulun seurakunnassa ovat Timu-hankkeen myötä käynnistymässä.

Kuuntele SpotifyssaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kuuntele SoundCloudissaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Jakso 3: Yhteiskehittämisen askeleita

14.6.2024

Diakonia-ammattikorkeakoulun asiantuntijat Arja Koski ja Anne Määttä keskustelevat tämän hetkisestä yhteiskehittämisen ja yhteensovittavan johtamisen valmennusprosessista kolmessa pilottiseurakunnassa. Kuulet, millaisia kehittämisideoita on seurakunnissa nostettu esiin ja avataan tulevia askelia.

Kuuntele SpotifyssaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kuuntele SoundCloudissaLinkki avautuu uudessa välilehdessä