Hyvät seurakuntalaiset!

 

Kevät on koittanut, rajoitukset poistuneet ja valo voittaa.

Suuri suru ja murhe on kuitenkin koko Euroopan yllä Ukrainan tilanteen vuoksi. Sinulla on mahdollisuus auttaa osallistumalla keräyksiin ja esimerkiksi konserteissa ostamalla käsiohjelman. Autamme vakiintuneiden toimijoiden kautta, joilla on luotettavat kontaktit paikan päällä.

Suosittelemme tilaisuuksissa edelleen maskien käyttöä ja käsidesiä. Tilaisuuksiin kannattaa tulla vain terveenä, kuten tähänkin asti. Väkimäärärajoituksia ei enää ole.

Elämme paastonaikaa. Se kutsuu meitä levollisuuteen, mielen muutokseen ja luopumiseen, yksinkertaiseen elämään ja rukoukseen. Yksi mukava tapa paastonajalle on osallistua keskipäivän ehtolllishetkiin tuomiokirkossa. Hetki kestää 20 minuuttia, ja sen aikana ollaan hiljaisuudessa, mietitään päivän tekstiä ja nautitaan ehtoollinen. Tervetuloa joka arkipäivä kello 12!

 Satu Saarinen

Tuomiorovasti

satu.saarinen@evl.fi; 0405567840

 

 

 

Oulun tuomiokirkkoseurakunta

Tuomiokirkkoseurakunta on vireä ja moni-ilmeinen, oululainen seurakunta, jonka moni muuallakin Oulussa asuva kokee omakseen. Seurakunnan alue käsittää aivan ydinkeskusten lisäksi Raksilan ja Toivoniemen, sekä Etu-Lyötyn ja Limingantullin. Seurakunnan alueelle rakentuu parhaillaan runsaasti uusia asuntoja. Tällä hetkellä meitä tuomiokirkkoseurakunnan jäseniä on noin 16 000 – kaikenikäisiä ja eri elämäntilanteissa olevia, nuoria, nuoria aikuisia, perheitä, vanhuksia ja yksineläviä - koko elämän kirjo!

Seurakunta on aina jäsentensä näköinen. Me työntekijät olemme teitä jokaista palvelemassa. Kutsumme sinua paitsi osallistumaan, myös mukaan toimimaan ja ideoimaan!

Toiveemme on, että voisit kokea seurakuntamme yhteisönä, jossa on paikka myös Sinulle. Paikka, jossa kantaa Jumalan rakkaus ja yhteys toinen toisiimme erilaisuuksistamme huolimatta. 

Tule mukaan toimimaan tai osallistumaan. Olet tervetullut!

Terveisin Oulun tuomiokirkkoseurakunnan työntekijät

 

Jumalanpalvelukseen voi osallistua joka sunnuntai myös netissä: http://www.virtuaalikirkko.fi/

Ota yhteyttä

Tuomiorovasti, Oulun tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto: Puheenjohtaja
Oulun tuomiokirkkoseurakunta
Isokatu 17
90100 Oulu

Ota yhteyttä

Seurakuntasihteeri
Oulun tuomiokirkkoseurakunta
+358 08 316 1401
Isokatu 17, PL 122
90101 Oulu

Diakonian ajanvaraus taloudellisissa asioissa

ma klo 9-11 puh. 044 3161 419 tai käymällä Isokatu 17 (1. krs.).

Muissa asioissa ota yhteyttä alueesi diakoniatyöntekijään.

Asiakas ja diakoniatyöntekijä keskustelevat pöydän ääressä.

Kuva: Kaisa Jaakkola

 

Tuokiokuvia seurakuntamme arjesta

Piirros: Isonen kuva: Mono Kuoppala

Oulun tuomiokirkko
Kuva: Sanna Krook.