Mies katsoo kameraan.
Vesa Nissinen

Osallisuus suhteessa -hankkeessa keväällä 2021 johtoryhmävalmennusta - asiantuntijana syväjohtamisen valmentaja Vesa Nissinen Deep Lead Oy:stä

Kasvatustieteen tohtori, eversti (evp.) Vesa Nissinen on toiminut aiemmin Puolustusvoimien tutkimuslaitoksen johtajana. Runsaan kahdenkymmenen vuoden mittaisen sotilasuransa aikana Vesa Nissinen on tutkinut ja valmentanut johtamista ja kehittänyt syväjohtamisen mallin.

Syväjohtaminen on tieteelliseen tutkimukseen perustuva oppimis- ja valmennusohjelma, jonka avulla esimiehet, johtoryhmät ja asiantuntijat voivat parantaa työssämenestymistään. Valmennusohjelman avulla osallistujat, työyhteisöt ja kokonaiset organisaatiot saavat konkreettiset mallit ja työkalut toimintakulttuurin muutokselle. 

Deep Lead Oy on vuodesta 2002 lähtien tuottanut syväjohtamisen valmennuspalveluja sadoille suomalaisille yrityksille ja yhteisöille. Myös Kirkkopalvelut ry hyödyntää syväjohtamisen oppia omassa strategisessa muutosohjelmassaan. 

Vesa Nissinen toteuttaa 29.3.2021 Oulun ev.-lut. seurakuntayhtymän johtoryhmälle, johtaville viranhaltijoille ja kirkkoherroille syväjohtamisen valmennuspäivän, jossa yhdistyy moniaineksinen oppimiskäsitys ja hybridimäinen käytännön toteutus. 

”Olemme innoissamme saadessamme eversti Nissisen valmentajaksemme kertomaan tavoitteellisesta vuorovaikutuksesta ja syväjohtamisen kulmakivistä, arvostuksesta ja luottamuksesta sekä sitoutumisesta ja motivaatiosta", kertoo Osallisuus suhteessa -hankkeen projektipäällikkö Kim Wasama.

Johtamisen vahvistamista käsitellään laajemmin syksyllä 2021 Deep Lead Oy:n koulutuksessa (teema 5).

Lisätiedot: Kim Wasama, Osallisuus suhteessa -hanke, puh. 040 571 4763, kim.wasama@evl.fi