BIISIKISA

Sykkiikö sävelet, syntyykö sanoja?

Kilpailuaika 1.12.2021 -15.2.2022.

 

Oulussa 2022 järjestettävät kirkkopäivät ja lähetysjuhlat etsivät tunnusbiisiä. Päiviä vietetään teemalla kuuntelen, ymmärrän, kunnioitan ja kappaleen pitää liittyä näihin teemoihin. 

Kilpailu on tarkoitettu alle 29-vuotiaille muusikoille ja musiikin tekijöille.

Ensisijaisena laulun kielenä on suomi.

Kappaleet lähetetään sähköpostitse 15.2.2022 mennessä mp3-tiedostoina Oulun seurakuntayhtymän nuorisomuusikko Esa Rättyälle (esa.rattya.evl@gmail.com). Sähköpostin liitetään äänitteen lisäksi sanoitus ja kappaleen nuotinnus (jos on) sekä tiedot kappaleen säveltäjästä, sanoittajasta sekä sovittajasta. Kappaleen tulee olla ennen julkaisematon.

Voittajakappaleen ja erityismaininnan saajan tulee valitsemaan tuomaristo, joka koostuu musiikki-, nuoriso- ja lähetystyön ammattilaisista. Vuoden 2022 Kirkkopäivien ja lähetysjuhlien teemabiisi- kilpailun voittopalkinto on 500 €, sekä mahdolllinen erityismaininta toiselle kappaleelle.  

Tekijänoikeudet jäävät oikeudenomistajille. Kilpailun järjestäjällä on oikeus käyttää kappaletta Lähetysjuhlien ja kirkkopäivien yhteydessä, sekä etukäteen tehdyssä markkinoinnissa, sekä tehdä ja julkaista kappaleesta mahdollisia ääni- tai kuvatallenteita.

Lisätietoa kilpailusta antaa  Oulun seurakuntayhtymän nuorisomuusikko Esa Rättyä (esa.rattya@evl.fi).