Kirkkopäivät ja Lähetysjuhlat 2022

Kirkkopäivien, Lähetysjuhlien ja Oulun seurakuntien #YHDESSÄ2022-viikonloppua vietetään Oulussa ensi keväänä paikan päällä järjestettävänä live-tapahtumana 20.-22.5.2022.

Ohjelmien punaisena lankana kulkee keskustelukulttuuri ja sen muutos teemalla
KUUNTELEN. YMMÄRRÄN. KUNNIOITAN.

Tulossa on terveysturvallinen tapahtuma, jonka tapahtumapaikat sijoittuvat Oulun keskustaan ja sen ympäristöön lähelle toisiaan. Maksulliset tapahtumat keskittyvät teatteriin, maksuttomat tuomiokirkkoon. Lisäksi tapahtumapaikkoina ovat myös Rotuaari, seurakuntatalot – ja monet muut.

Lippu maksullisiin tapahtumiin yhdeksi päiväksi maksaa 64 euroa. Lisäksi ohjelmassa on kaksi maksullista konserttia, joihin kumpaankin liput maksavat 22,50 euroa. Hinnat sisältävät Ticketmasterin käsittelykulut. 

Viikonlopun ohjelma löytyy osoitteessa kirkkopaivat.fi.

Runsaan kulttuuritarjonnan ja puheohjelmien lisäksi päivien ohjelmassa näkyvät niin paikallisuus kuin kansainvälisyys sekä erilaiset puisto- ja katutapahtumat.

Tulossa on muun muassa arvokeskusteluja piispojen ja vaikuttajien kanssa. Sekä vielä kerran: emerituspiispa Eero Huovinen, joka keskustelee piispa Jari Jolkkosen kanssa elämästä, kirkosta ja Jumalasta. Lisää ohjelmatarjonnasta löytyy tapahtuman verkkosivuilla. Pysyttele kuulolla!

Mediassa

Rauhan Tervehdys 25.1.2022: Tarja Halonen, Irja Askola ja Juha Sipilä puhuvat keskustelukulttuurista

---
Minun uskoni -keskustelusarja vie kohti juhlia

Oulun kaupungin viestintäjohtaja Mikko Salmen luotsaama Minun uskoni -keskustelusarja alkoi lokakuussa 2021 Tuiran kirkossa ja jatkuu keväällä ja juhlaviikonloppuna. Keskustelut ovat nähtävissä myös Virtuaalikirkossa.

Mikko Salmen vieraina 
13.10. kirkkoherra Kari Kanala Linkki tallenteeseenLinkki avautuu uudessa välilehdessä
20.10. sarjakuvataiteilija Ville Ranta Linkki tallenteeseenLinkki avautuu uudessa välilehdessä
27.10. Oulaisten kaupunginjohtaja (alk. 1.12.2021) Riikka Moilanen Linkki tallenteeseenLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Yhteiskunnallisen, keskustelevan kaupunkifestivaalin pääjärjestäjät ovat Kirkkopalvelut, Suomen Lähetysseura ja Oulun seurakunnat. Mukana myös Oulun kaupunki ja Oulun hiippakunta sekä Kirkkohallitus. Lisätietoa www.kirkkopaivat.fi

Kirkkopäivien ja Lähetysjuhlien uutiset

Lue Kirkkopäivien ja Lähetysjuhlien uutiskirje 24.1.2022

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi!

Kiinnostaako vapaaehtoistehtävät Kirkkopäivillä ja Lähetysjuhlilla? Ilmoittaudu tästä.

---

Ennakkotapahtuma Virtuaalitorstai järjestettiin 20.5.2021


Johdantona vuoden 2022 Kirkkopäiville ja Lähetysjuhlille järjestettiin #YHDESSÄ2021-virtuaalitorstai verkkotapahtumana 20.5.2021 iltapäivästä iltaan. Tapahtuman keskusteluissa aiheina olivat muun muassa vihapuhe ja tulevaisuudentoivo nuorille. Keskustelut lähetettiin suorana lähetyksenä Helsingistä.

Oulujoen pyhiinvaellusreitin avajaiset käynnisti Virtuaalitorstain. 

Lue uutinen Virtuaalitorstaista.