Kirkkopäivät ja Lähetysjuhlat 2022

Kirkkopäivien, Lähetysjuhlien ja Oulun seurakuntien #YHDESSÄ2022-viikonloppua vietettiin Oulussa 20.-22.5.2022. Kiitos kaikille osallistujille! Seuraavat Kirkkopäivät järjestetään Tampereella 2024.

Ohjelmien punaisena lankana kulki keskustelukulttuuri ja sen muutos teemalla KUUNTELEN. YMMÄRRÄN. KUNNIOITAN. 

Viikonlopun kärkiaiheeksi nousi Ukrainan sota ja sen aiheuttama epävarmuus Euroopassa ja maailmalla. Aihetta käsiteltiin useissa ohjelmissa poliitikkojen, viranomaisten, kirkon, järjestöjen sekä tavallisten ihmisten näkökulmista. Runsaan kulttuuritarjonnan ja puheohjelmien lisäksi päivien ohjelmassa näkyivät erilaiset puisto- ja katutapahtumat.

Viikonlopun uutisvirtaan voi tutustua Rauhan Tervehdyksen ja Kotimaa-lehden sivuilla. Striimatut ohjelmat ovat nähtävissä VirtuaalikirkossaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Eero Huovinen ja Jari Jolkkonen nojatuolihaastattelussa: Elämä, Suomi ja Jumala

Tunnelmia ja elämyksiä myös Oulun seurakuntien, Kirkkopäivien ja Lähetysjuhlien some-kanavissa @kirkko_oulussa, @kirkkopaivat ja @suomenlahetysseura. 

Kirkkopalveluiden, Suomen Lähetysseuran ja Oulun seurakuntien järjestämässä tapahtumassa oli arviolta 6 000 kävijää. Vuonna 2024 tavataan Tampereella ja silloin teemana on toivo. 

 

Uutisia ja artikkeleita

Lue Kirkkopäivien ja Lähetysjuhlien uutiskirje 9.5.2022

Lue Kirkkopäivien ja Lähetysjuhlien uutiskirje 7.4.2022

Lue Kirkkopäivien ja Lähetysjuhlien uutiskirje 24.1.2022

Kirkkopäivien ja Lähetysjuhlien uutiset Oulun seurakuntien verkkosivuilla

Artikkeli Rauhan Tervehdys -lehdessä 25.1.2022: Tarja Halonen, Irja Askola ja Juha Sipilä puhuvat keskustelukulttuurista