Kesäkahvila Cafe Krypta Vanhassa pappilassa

Vesivärikuvitus vanhasta kukkakuvioisesta teekupista ja teekannusta.

Kuva: Adobe Firefly

Tervetuloa Cafe Kryptaan nauttimaan paikan päällä valmistetuista tuoreista leivonnaisista, kahvista tai virvokkeista sekä Vanhan pappilan tunnelmasta. Herkut voi nauttia joko sisällä historiaa huokuvassa pappilassa tai poutasäällä sisäpihalla. ryptassa toimii myös pieni käsityöpuoti, josta voi tehdä ostoksia vaikkapa tuliaisiksi. Cafe Kryptan lahjatuotteet, kuten saippuat, t-paidat ja korut ovat tänä vuonna myytävänä Oulun torilla. 

Tiistaista perjantaisin tuoreet päivänpullat voi tilata keskustan alueelle kotiin tai työpaikalle. Tilaukset tehdään edellisenä päivänä klo 12 mennessä numeroon 046 964 0200. Minimitilaus on 5 kpl, hinta 2 €/kpl. Tilaukset toimitetaan pullapyörällä!

Cafe Kryptan tuotto menee lähetystyölle. Cafe Krypta tukee muun muassa naisten ja tyttöjen koulutusta sekä rauhan ja sovinnon työtä maailmalla.

Cafe Krypta toimii yleensä Oulun tuomiokirkon kryptassa, mutta kirkon julkisivuremontin vuoksi kahvila on siirretty tänä kesänä kirkon lähellä sijaitsevaan Vanhaan pappilaan, Asemakatu 6, 90100 Oulu.

Kahvila on avoinna 3.6.–9.8.2024 ma–to 10-18 ja pe 10–15. 

Vanhaan pappilaan on pyörätuolilla kulku invahissillä. Tilassa on kynnyksiä, ei kuitenkaan korkeita. Käytössä inva-wc.

 

Vanha koristeellinen teekuppi ja ruusu. Teksti: Cafe Krypta, Vanha pappila. Tervetuloa!