Vanha testamentti avautuu lukuohjelman avulla


Tuiran kirkossa käynnistyy vaellus läpi Vanhan testamentin.

Lukuohjelman voit avata ja ladata tästä. >>

 

Vanha testamentti on teos, jonka lukemisen moni on aloittanut, mutta vain harva heistä on päässyt loppuun saakka. Oulun ev.lut. seurakunnat ja Oulun Pipliaseura tarjoavat kaikille Vanhasta testamentista kiinnostuneille mahdollisuutta osallistua lukuohjelmaan, joka helpottaa Vanhan testamentin tekstien avautumista.  Yhteinen vaellus kestää helluntaista helluntaista 2018 adventtiin 2019. 

Tuiran kirkossa (Myllytie 5) on kaikille lukuohjelmasta kiinnostuneille avoin aloitustapaaminen torstaina 24.5. kello 17–18.30. Yhteisissä kokoontumisissa Oulun Pipliaseuran Riku Korkeamäki, pastori Petteri Tuulos ja lähetystyössä toiminut pastori Jaakko Lounela tsemppaavat matkaan lähteneitä. Ryhmässä on mahdollista jakaa ajatuksia ja saada samalla taustatietoa luetuista teksteistä.  Kokoontumisiin on mahdollista osallistua jatkossa noin kerran kuussa, mutta lukuohjelmassa voi edetä ihan itsekseenkin ja omaan tahtiin.

 

Lukuohjelmaan osallistuville on luvassa joka viikolle noin kymmenkunta lukua Vanhan testamentin eri osista.  Oulun Pipliaseura täyttää tänä vuonna 200 vuotta ja Vanhan testamentin lukuohjelma on osa juhlavuoden ohjelmaa.

 

Lisätiedot:

Tuiran seurakunnan kappalainen, pastori Petteri Tuulos p. 040 531 3228 petteri.tuulos@evl.fi

 

 

Oulun Pipliaseura täyttää 200 vuotta vuonna 2018.