Oulun seurakuntien kesätyöpaikat nyt haussa

8.2.2017 16.05

kuva kottikärryistä.
Tarjolla on yli 150 työpaikkaa hautausmaan puutarhatöistä leirimuusikon töihin

Oulun ev-lut. seurakunnat tarjoavat tulevalle kesälle yli 150 kesätyöpaikkaa, jotka pääosin sijoittuvat seurakuntien hautausmaille.

Hautausmaiden kesätyöpaikat on tarkoitettu 17 vuotta täyttäneille. Perustyötehtäviin kuuluvat hautausmaiden kesäaikaiset hoitotyöt kuten haravointi, nurmikon leikkuu sekä kukkien istuttaminen ja hoito. Oulun seurakunnat vastaavat Haukiputaan, Kiimingin, Oulun, Oulujoen, Oulunsalon, Ylikiimingin ja Yli-Iin hautausmaiden hoidosta.

Työt kestävät noin kuukaudesta lähes puoleen vuoteen. Vaikka kesätyöpaikkoja on hautausmaalla runsaasti, hakijoita on sitäkin enemmän: viime vuonna kesätyöhakemuksia pelkästään Oulun seurakuntien hautaustoimeen tuli hieman yli 1500. Kesän puutarhatöihin palkataan kaiken ikäisiä, ei pelkästään nuoria.

Oulun ev.lut. seurakunnat palkkaavat ensi kesäksi myös kirkon esittelijöitä Tuomiokirkkoon ja Haukiputaan kirkkoon, kahvilatyöntekijöitä Tuomiokirkon kesäkahvila Kryptaan sekä kesäteologeja ja esimerkiksi kirkon nuorisotyönohjaajiksi opiskelevia nuoria rippikoulutyöhön. Haussa on myös leirimuusikko rippileireille!
   
Kesätöiden hakuaika on alkanut ja se päättyy maanantaina 20.2. kello 15. Lisätietoja sekä hakuohjeet ja sähköiset hakulomakkeet löytyvät Oulun ev.lut. seurakuntien internetsivuilta osoitteesta http://www.oulunseurakunnat.fi/rekry .

« Uutislistaukseen