Vauvaperheet

Ensimmäinen raskaus vai jo tuttua vauvaperhearkea? Seurakunnissa järjestetään erilaisia vauvaperheille suunnattuja ryhmäkokoontumisia. 

Tulevat ryhmät ja muut kokoontumiset ja palvelut esitellään tällä sivulla.

Vauvaperheet ovat tervetulleita myös perhekerhohin!

Kiimingin seurakunta

Esikko - esikoisvauvoille ja äideille

Esikkoryhmä on tarkoitettu esikoisvauvoille ja heidän äideilleen. Esikkoryhmässä touhutaan vauvojen tahdissa, keskustellaan, jaetaan kokemuksia ja saadaan ystäviä. Ryhmässä on mahdollisuus tulla hetkeksi hengähtämään valmiiksi keitetyn kahvikupposen ääreen. Kokoontuu tiistaisin klo 9.30-11.30 Jäälin kappelin nuorisotilassa (käynti takakautta). Ryhmä kokoontuu keväällä 2018 viikosta 3 viikolle 17 (huom ei kokoontumisia vko 10 ja 13).Päätämme kauden yhteiseen kevätjuhlaan Jäälin kappelilla 8.5.


Tuiran seurakunta

Varhaiskasvatuksen musiikkiryhmä Pehmotassut

Pehmotassut on vauvaperheiden oma musiikkiryhmä. Vauvat ovat alle vuoden ikäisiä. Ryhmä kokoontuu joka toinen viikko puolen tunnin ajan. Pehmotassuissa lauletaan, leikitään, soitetaan soittimia ja iloitaan musiikista! Toiminta on maksutonta. Vapaita paikkoja voi kysellä ryhmän ohjaajalta. Pehmotassut kokoontuu Tuiran kirkolla joka toinen torstai klo 10.15-10.45. Ohjaajana toimii kanttori Katri Sippola

Ekavauva-ryhmä

Ekavauva-ryhmä on perheen ensimmäiselle, alle vuoden ikäiselle vauvalle, ja vanhemmalle.

Ryhmässä voi tavata toisia samassa, uudessa elämäntilanteessa olevia  vanhempia ja saada tukea omaan vanhemmuuteen. Jokaisella kerralla käsittelemme uuteen elämäntilanteeseen liittyvää teemaa. Mahdollisia asintuntijavierailuja.  Laulamme ja loruttelemme vauvojen kanssa. Kahvipöydän ääressä voi keskustella vauva-arjesta toisten vanhempien kanssa. Vauvoille pilttitarjoilu. Hiljennymme pieneen vauvapyhikseen alttarin äärellä.

Ryhmä kokoontuu Tuiran kirkolla 8 kertaa helmi-toukokuussa perjantaisin klo 10-11.30. Ensimmäinen kokoontumiskerta on 9.2  Jatkosta ilmoitetaan ilmoittautuneille. Ryhmä toimii suljettuna ensimmäisen kokoontumiskerran jälkeen.

Ilmoittautumiset "tule mukaan"-osiossa 31.1 mennessä. Seuraava ryhmä alkaa syyskuussa 2018.

Lisätietoja: ryhmän vetäjät lapsi- ja perhetyönsihteerit Anu Hannula, anu.hannula@evl.fi. ja Tiina Huurre tiina.huurre@evl.fi.

Vintin vauvakahvila Koskelan srk-kodilla           

Kokoontumispaikka ensimmäisen lapsensa saaneille, lapsen ensimmäisenä ikävuotena. Voit tulla mukaan jo odotusaikana. Kahvilassa vaihdetaan kuulumisia sekä kokemuksia vauvojen touhuista ja vanhemmuudesta. Maksuton.
 

Vauvakahvila kokoontuu maanantaisin klo 12.30-14.

Lisätietoja: lastenohjaajat Teija Kokko 050 5347 477 ja Tiina-Kaisa Kippola 050 4334 094.