Koulu- ja päivähoitoyhteistyö

 
Seurakuntien työntekijät tekevät yhteistyötä Oulun koulujen ja päivähoidon kanssa.
 
Yhteistyö elää kirkkovuoden ja lukuvuoden tahtiin ja opettajat ja päiväkotien työntekijät voivat ottaa yhteyttä seurakuntaan milloin vain. Koululla ja päiväkodilla voi olla oma yhteyshenkilö seurakunnassa, jolloin luontevinta on ottaa yhteyttä häneen. Jos yhteyshenkilö ei ole tiedossa, kirkkoherranvirastoista saa tarpeellista lisätietoa.
 
Seurakunta tukee mielellään koulun ja päiväkodin katsomuskasvatusta ja tutustuttaa lapsia kristilliseen kulttuuriin ja perinteeseen. 
 
Myös seurakunnan musiikkityöntekijät osallistuvat aktiivisesti yhteistyöhön. Heitä voi kutsua erityisesti rikastuttamaan ja tukemaan uskonnon- ja musiikinopetusta.
 
Yhteydenotot tutun työntekijän tai kirkkoherranvirastojen kautta.
 

Pääsiäiskertomus Tuiran seurakunnan alueen päiväkodeille

Pääsiäiskertomus vie meidät Raamatun pääsiäisen ajan tapahtumiin nukkien, kuvien ja laulun kautta. Yhden ryhmän kierros kestää noin 20-30 minuuttia. Yhden ryhmän suositeltu koko on 20-30 henkilöä.

Pääsiäiskertomuksia järjestetään Tuiran kirkossa, Pyhän Tuomaan kirkossa, Pyhän Luukkaan kappelissa sekä Palokan ja Koskelan seurakuntakodissa.

Ilmoittautumiset tästä. Ilmoittautuminen päättyy 4.3.2018. HUOM! Täynnä oleviin ryhmiin ei voi ilmoittautua. Mikäli kaksi tai useampi ryhmä ilmoittautuu samaan tilaisuuteen, ilmoittajaan ollaan yhteydessä ja sovitaan uusi aika.