Koulu- ja päivähoitoyhteistyö

 
Seurakuntien työntekijät tekevät yhteistyötä Oulun koulujen ja päivähoidon kanssa.
 
Yhteistyö elää kirkkovuoden ja lukuvuoden tahtiin ja opettajat ja päiväkotien työntekijät voivat ottaa yhteyttä seurakuntaan milloin vain. Koululla ja päiväkodilla voi olla oma yhteyshenkilö seurakunnassa, jolloin luontevinta on ottaa yhteyttä häneen. Jos yhteyshenkilö ei ole tiedossa, kirkkoherranvirastoista saa tarpeellista lisätietoa.
 
Seurakunta tukee mielellään koulun ja päiväkodin katsomuskasvatusta ja tutustuttaa lapsia kristilliseen kulttuuriin ja perinteeseen. 
 
Myös seurakunnan musiikkityöntekijät osallistuvat aktiivisesti yhteistyöhön. Heitä voi kutsua erityisesti rikastuttamaan ja tukemaan uskonnon- ja musiikinopetusta.
 
Yhteydenotot tutun työntekijän tai kirkkoherranvirastojen kautta.
 

Päiväkotien kevätkirkkoja Tuiran seurakunnan alueen päiväkodeille

Tule ihmettelemään ja hämmästelemään maailman luomista lämminhenkiseen kevätkirkkoon. Kirkko sisältää jumalanpalveluksen elementtejä kuten rukousta ja raamatunkertomuksen. Laulamme yhdessä lasten virsiä. Kirkko kestää 30 minuuttia.

Ilmoittaudu mukaan 30.4 mennessä tämän linkin kautta >>

Huom! Koskelan ja Palokan seurakuntakodeille ilmoittaudutaan puhelimitse 044 3161718 perjantaisin 13.4. klo 12–15 ja 20.4. klo 13–15. Kevätkirkkoja pidetään Koskelan seurakuntakodissa perjantaina 18.5. ja Palokan seurakuntakodissa keskiviikkona 23.5. aamupäivisin.