Joulukonsertti

su 2.12. kello 16.00

Oulujoen kirkko

Sotaveteraanikuoron joulukonsertti

Joulun odotukseen perinteisesti liittyvä Oulun sotaveteraanikuoron joulukonsertti pidetään ensimmäisenä adventtisunnuntaina 2. joulukuuta Oulujoen kirkossa.Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelmia myydään ovella 10 eurolla.

Kuoroa johtaa Mihkel Koldits, laulusolistina on poikasopraano Otto Koldits, joka esittää myös soolona Lasse Heikkilän laulun Vaarivainaan kannel. Oulun NMKY:n puhallinorkesteri Vaskiveikot on jälkeen mukana Mauri Kinnusen johtamana. Se myös säestää joululaulujen yhteislaulua puoli tuntia ennen konserttien alkamista

Oulun sotaveteraaniyhdistyksen piirissä toimiva sotaveteraanikuoro pyrkii vaalimaan edelleen sotiemme veteraanien perinteitä, pääosin jo nuoremman sukupolven voimin. Useimmat laulajista ovat sota-ajan lapsia tai sotaveteraanien poikia.

Konsertit aloitetaan Hoosianna-hymnillä yhdessä laulaen. Veteraanin joulu, Veikko Juntusen säveltämä ja Toivo Hyyryläisen sanoittama tunteikas joululaulu sisältyy konserttiohjelmaan jälleen, kuten myös yhdessä soittokunnan kanssa esitettävä Veteraanin iltahuuto. Vanhojen tuttujen joululaulujen joukkoon on valittu uusiakin lauluja, kuten Ilmari Hannikaisen Odotan jouluvierasta, Paavo Sarkkaman Juhlan kello soi sekä Martti Lutherin Joulun Herra.


Järjestäjä

Oulujoen seurakunta

Katso myös

ke 12.12. klo 18.00

Ylitannilan toimitalo, Yli-Ii

Kauneimmat joululaulut

Matti Jurvelin, Anja Hyyryläinen, Miesten lauluryhmä
ke 12.12. klo 19.00

Karjasillan kirkko

Oamk:n musiikinopiskelijoiden joulukonsertti

Oamk:n musiikinopiskelijoiden joulukonsertti
to 13.12. klo 12.30 -14.00

Cafe Hub, Erkki Koiso-Kanttilan katu 7, Linnanmaa. Oulun yliopiston keskusaulan "yläkuppilassa"

Kauneimmat Joululaulut yliopistolla

Tule laulamaan yhdessä perinteisiä joululauluja tai vain kuuntelemaan!