Toisenlainen kolehti

su 25.11. kello 10.00

Oulujoen kirkko

jos haluat auttaa konkreettisesti, voit lahjoittaa ennen sunnuntain 25.11. klo 10 jumalanpalveluksen alkua tuomalla Oulujoen kirkon saarnastuolin eteen elintarvikkeita esim. kahvia, puurohiutaleita, makaronia, säilykepurkkeja, pesuaineita jne. " Hyvin useasti kaikki loppuu samanaikaisesti; kahvi, tee, sokeri tai pesuaine ja shampoo. Seuraavista tuloista on ostettava ruoka ja nämä juuri loppuneet asiat. Kauppaan menee sillä kertaa iso summa rahaa ja sen on pois jostakin toisesta asiasta." Jaamme eteenpäin lahjoitetut tarvikkeet diakoniatyön kautta apua tarvitseville ihmisille. Kiitos lahjoituksestasi!

.


Järjestäjä

Oulujoen seurakunta

Katso myös

ma 10.12. klo 9.00 -11.00

Kiimingin seurakuntakeskus

ma 10.12. klo 9.00

Joululahja tuntemattomalle

Lahjoita ja auta lapsiperhettä, yksinäistä, työtöntä tai pienituloista eläkeläistä. Pienellä summalla voit tuottaa jouluiloa heille, joilla on taloudellisesti tiukkaa jouluna. Otamme vastaan lahjakortteja, jotka toimitamme diakoniatyössä avunsaajille. Lahjoituksesi voit tuoda Hintan seurakuntatalolle, Hintantie 89 kirkkoherranvirastoon ke 12.12. mennessä. Virasto on auki ma-pe klo 9-16. Kiitos lahjoituksestasi.
ti 11.12. klo 9.00

Myllyojan seurakuntatalo

Pikku Putiikki

myytävänä sukkia ja lapasia monen kokoisia ja näköisiä, pientä lahjatavaraa sekä Oulujoen seurakunnan adresseja. Tuotto diakoniatyölle.