Olkkari

su 18.11. kello 16.00 - kello 18.00

Kellon seurakuntakoti

Matalan kynnyksen kohtaamispaikka kaikenikäisille.

Olkkari kokoaa kaikenikäiset Kellon seurakuntakotiin kuukauden kolmantena sunnuntaina kello 16. Ohjelmassa on perhejumalanpalvelus, ruokailu ja yhdessäoloa.

Kaikki ovat tervetulleita! Osallistuminen on maksutonta.

Kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina Olkkari pideetään seurakuntakeskuskessa klo 16-18 ja sen jälkeen on mahdollisuus osallistua sunnuntain päämessuun kirkossa klo 18.

 


Järjestäjä

Haukiputaan seurakunta

seurakuntapastori
Haukiputaan seurakunta
Kirkkotie 10
90830 Haukipudas

Katso myös

ke 12.12. klo 18.00

Keskustan seurakuntatalo

Elävä adventtikalenteri

Joulutähti on lähtenyt liikkeelle etsimään joulun sanomaa! Joulun odottaminen käy nopeammin, kun sitä viettää joulukalenterin luukkuja availlen. Elävän joulukalenterin jokaisena päivänä on jokin pienimuotoinen tapahtuma, jonka lisäksi tarjolla on piparia ja glögiä. Luukusta kurkistavat hetket sopivat lapsille, lapsenmielisille, aikuisille ja tontuille.
ke 12.12. klo 18.30

Pyhän Luukkaan kappeli

Opiskelijoiden ja nuorten aikuisten yhteinen joulujuhla

Perinteinen joulujuhla, jossa lauletaan joululauluja, kuullan jouluevankeliumi, kuunnellaan tiernapoikia ja lopuksi joulutorttua glögin ja kahvin kanssa hyvässä seurassa!
to 13.12. klo 8.30 -11.30

Pyhän Tuomaan kirkko

Pyhän Tuomaan päiväkerho

Päiväkerho on 3-5-vuotiaiden koti- tai perhepäivähoidossa olevien lasten varhaiskasvatustoimintaa. Päiväkerho kokoontuu kolmena päivänä viikossa, ma, ti ja to klo 8.30-11.30.