Näitä virsiä suomalaiset rakastavat -laulutilaisuus

ke 14.11. kello 18.00 - kello 19.00

Näitä virsiä suomalaiset rakastavat -laulutilaisuus Myllyojan seurakuntatalo

Tule marraskuiseen iltaan laulamaan yhdessä toisten kanssa suosittuja ja suomalaisille rakkaita virsiä.

Virret ovat tärkeää suomalaista kulttuuriperintöä, sen lisäksi, että ne ovat sanomallaan hoitaneet ja lohduttaneet ihmisiä vuosisatojen ajan. Virret kestävät aikaa! Virsistä viisi-ohjelma järjesti muutama vuosi sitten kilpailun, jossa suomalaiset saivat äänestää lempivirtensä.  Ja suomalaiset äänestivät: Oi Herra luoksein, Maan korvessa kulkevi, Päivä vain ja hetki kerrallansa. 
Kauneimmat virret kuljettavat meitä tärkeissä juhlissa läpi elämän eteenpäin. Ne ovat niitä virsiä, jotka meidän tulisi osata ja myös opettaa lapsillemme. Tule laulamaan yhdessä! Virsien taustoista kertoo lyhyesti Satu Kreivi-Palosaari, virret säestää Lauri Nurkkala. Tervetuloa! Järjestää Oulujoen seurakunnan lähetystyö.


Katso myös

su 20.1. klo 12.00 -13.00

Keskustan seurakuntatalo

Perhepyhäkoulu

Perhepyhäkoulu sunnuntaisin klo 12 Keskustan seurakuntatalossa, Isokatu 17, 2.krs. Lilja/Lummesalissa
su 20.1. klo 16.00

Vanha pappila

Tautatarinaklubi - Laura Sippola

Taustatarinaklubi on lauluntekijäklubi, joka on sarja hienoja konsertteja, syviä keskusteluja ja olohuonetunnelmaa. Päivän artistivieras esittää omaa musiikkiaan ja kertoo tarinoita laulujensa takaa. Dialogia yleisön ja artistin välillä rakentaa klubin host laulaja-lauluntekijä Iina Palokangas. Klubi on osa Tuomiokirkkoseurakunnan nuorisotyön toimintaa. Tilaisuus on kaikille avoin ja ilmainen. Tervetuloa mukaan
ma 21.1. klo 10.00 -11.30

Keskustan seurakuntatalo

Perhekahvila Lumme

Perhekahvila on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsi tulee huoltajansa kanssa. Kahvila aukeaa pienellä yhteisellä hartaushetkellä , jonka jälkeen seurakunta tarjoaa mehut ja kahvit purtavan kera.