Piispanmessu

su 28.10. kello 10.00

Piispanmessu Oulun tuomiokirkko

Piispa Samuel Salmen lähtömessu hänen siirtyessään eläkkeelle. Messussa johtaa ja saarnaa Samuel Salmi ja liturgina Satu Saarinen. Kanttorina Henna-Mari Sivula ja urkureina Lauri-Kalle Kallunki ja Péter Marosvári. Oulun hiippakuntakuoro, Oulun tuomiokirkon kamarikuoro ja Oulun tuomiokirkon katedraalikuoro johtajinaan Henna-Mari Sivula ja Raimo Paaso. Soolo Reijo Alatalo, trumpetisti Sari Pietikäinen ja Jyrki Kuusirati sekä lyömäsoittaja Nathan Archer.

Avustavat: diakoni Hannele Heinonen, piispa Andrew Gulle, hiippakuntasihteerit Saija Kronqvist, Mirva Kuikka, Matti Laurila ja Outi Uusimäki, lääninrovasti Juhani Lavanko, kuurojenpappi Päivi Liiti, asessorit Heikki Nissinen ja Kari Tiirola, dekaani Kari Ruotsalainen sekä päätoimittaja ja pastori Mikko Salmi.

Ristinkantaja Ville-Veikko Salmi, kynttilänkantajat sos.päällikkö Pekka Laukkanen ja kollegion maallikkojäsen Aino Paananen. Evankeliumikirjankantaja lakimiesasessori Mari Aalto.

Esirukous: hiippakuntasihteeri Mirva Kuikka ja kaup.johtaja Päivä Laajala.

Tekstinlukijat: pääministeri Juha Sipilä ja viittomakielen opettaja Hanna Tuomaala.

Kolehdinkantajina toimivat partiolaiset.

Airueet: srk-pastori Ville Halkosaari, kirkkoherra Ilkka Mäkinen ja kappalaiset Liisa Karkulehto, Satu Kreivi-Palosaari ja Lauri Kujala.

Piispanmessun jälkeen juhlakahvit Keskustan seurakuntatalolla ja Vanhassa Pappilassa. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita messuun ja juhlakahveille.

Piispa Samuel toivoo mahdolliset muistamiset osoitettavaksi Nyakaton Raamattukoululle Suomen Lähetysseuran kautta.

Koulu toimii Oulun hiippakunnan ystävyyshiippakunnassa, Tansanian luterilaisen kirkon Victoriajärven itäisessä hiippakunnassa. Tilitiedot FI16 8000 1400 1826 72, Suomen Lähetysseura, viestikenttään: Piispa Samuel eläkkeelle

Lähetys www.virtuaalikirkko.fi ja radio Pooki.

 

 


Järjestäjä

Oulun tuomiokirkkoseurakunta