Hautausmaakierros ja Kesäillan musiikkihetki Oulujoen kirkossa

to 12.7. kello 17.30

Oulujoen kirkko

Tervetuloa tutustumaan Oulujoen hautausmaahan, pappilaan ja kirkkoon. Kierroksen jälkeen alkaa musiikkihetki Oulujoen kirkossa. Esiintyjänä Santeri Rautiainen (kitara).

 

Hautausmaakierros kello 17.30

Oulujoen kirkkoseudulla kierroksia järjestetään kolmena torstaina, 28.6., 12.7. ja 2.8. Lähtö on kello 17.30 Oulujoen kirkon parkkipaikalta (Oulujoentie 69).

Kierroksen kohteena on Pohjois-Suomen ainoa puujugend-tyyliä edustava Oulujoen kirkko. Samalla kierroksella tutustutaan myös Oulujoen pappilaan ja Oulujoen hautausmaahan. Kierrokseen kuuluu lisäksi musiikkihetki Oulujoen kirkossa.

 

Kesäillan musiikkihetkessä kello 19 soolokitaristi Santeri Rautiainen


Toisessa kesäillan musiikkihetkessä Oulujoen kirkossa kuullaan soolokitaristi Santeri Rautiaisen esittämänä Frank Martinin, Johan Sebastian Bachin, John Dowlandin ja Benjamin Brittenin sävellyksiä.

Santeri Rautiainen on helsinkiläistynyt kitaristi. Häntä kiehtoo työssään soittimen moniulotteisuus ja sen antamien mahdollisuuksien toteuttaminen tulkinnassa. Rautiainen on konsertoinut runsaasti soolokonsertein ympäri Suomea ja lisäksi hän on työskennellyt kamarimusiikin parissa Piazzollasta mikrotonaaliseen nykymusiikkiin ja kantaesittänyt uutta musiikkia yhdessä Uusinta-yhtyeen kanssa.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa!

 

 


Järjestäjä

Oulujoen seurakunta