Anssi Tikanmäen Maisemakuvia Suomesta

to 24.5. kello 19.00 - kello 20.30

Anssi Tikanmäen  Maisemakuvia Suomesta

Pohjankartanon sali; Leevi Madetojan katu 1

Anssi Tikanmäen legendaarinen Maisemakuvia Suomesta -levy ilmestyi v.1981. Viime vuonna albumi teki historiaa saavuttamalla kultalevyrajan (25.000 kpl), ja se on myydyin teemallinen suomalainen instrumentaalilevy kautta aikojen. Kultalevyä juhlittiin lukuisissa konserteissa ympäri Suomen.

Anssi Tikanmäen legendaarinen Maisemakuvia Suomesta -levy ilmestyi v.1981. Viime vuonna albumi teki historiaa saavuttamalla kultalevyrajan (25.000 kpl), ja se on myydyin teemallinen suomalainen instrumentaalilevy kautta aikojen. Kultalevyä juhlittiin lukuisissa konserteissa ympäri Suomen. 
 
Anssi Tikanmäen Orkesteri aloitti toimintansa vuonna 2002 käyden esiintymässä Kaustisen kansanmusiikkifestivaaleilla, Tampere-talossa ja Lahden Sibelius-talossa. Sittemmin esiintymisiä on ollut myös erilaisilla festivaaleilla ja konserteissa sekä yhdessä monien kaupunginorkestereitten kanssa.  
Keikkailun ohessa Anssi Tikanmäen Orkesteri on julkaissut lisää Maisemakuva-teemallista musiikkia. Kymmenisen vuotta sitten ilmestyneet Tuntematon maa ja H2O.fi -albumien sävellykset jatkavat ensimmäisen Maisemakuvia Suomesta -albumin suomalaisteemaa.
 
Tänä vuonna Anssi Tikanmäen Orkesteri jatkaa esiintymisiä eri paikkakunnilla. Oulun Pohjankartanossa ATO konsertoi torstaina 24.5. ohjelmanaan vanhat sekä myös uudemmat Maisemakuvia Suomesta -kappaleet. Konsertin antia ovat lisäksi räätälöidyt Maisemakuva-videot, jotka projisoidaan Pohjankartanon isolle valkokankaalle.
 
Anssi Tikanmäen Orkesterissa soittavat:
Anssi Tikanmäki (keyb), Juuso Nordlund (bass), Eemil Tikanmäki (gtr/vln), Masa Orpana (sax) sekä Eljas Tikanmäki (drs/haitari).
 
ATO:n ohjelmistossa on vanhoja ja uusia Maisemakuvia Suomesta -kappaleita, jotka ovat kaikille suomalaisille tuttuja, esim.: 
"Lapin tunturit", "Aamu lakeuksilla", "Savolainen metsä", "Kiutaköngäs",  "Jyllin Mamman maailma", "Hangon regatta", "Tuusulan moottoritie", "Unijoki", "Kymmenen virran maa", "Pentinkulman pellot" ja "Valkeakosken tehtaanpiiput".
 
Liput konserttiin 15€ tuntia enne ovelta. Ei pankkikortilla.
 

http://www.anssitikanmaki.com/


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Nuorisomuusikko
Oulun seurakuntayhtymä
Seurakuntatyön erityispalvelut
Faksi: 08 316 1355
Isokatu 17, PL 122
90101 Oulu

Katso myös

to 27.9. klo 13.00 -14.00

Hintan seurakuntatalo

Lauletaan yhdessä-laulaen iloa jaamme

Laulamme yhdessä aiheeseen liittyviä lauluja pianon säestyksellä.
ma 1.10. klo 14.00

Tuiran kirkko

Senioreiden kahvikonsertti

Maria Mannermaa, sopraano ja Laura Rahko, piano
to 11.10. klo 13.00 -14.00

Hintan seurakuntatalo

Lauletaan yhdessä- laulaen iloa jaamme

Laulamme yhdessä aiheeseen liittyviä lauluja pianon säestyksellä.