Elossa Kahavila

pe 13.4. kello 20.00 - kello 23.30

Elossa Kahavila Keskustan seurakuntatalo

MC Heguli tekee paluun

Rap-artisti MC Heguli tekee paluun keikkalavoille seitsämän vuoden tauon jälkeen. Elossa-kahvilan keikalla kuullaan uutta musiikkia sekä nähdään useita vierailijoita. Myöhemmin keväällä julkaistaan single ”Paluu”, jolla vierailee myös laulaja Aino Mero.

MC Heguli muistetaan muun muassa Oulun Herättäjäjuhlien 2011 keikasta Oulun körttiopiskelijoiden kuoron kanssa, jossa yhdistettiin ainutlaatuisesti Siionin virret, Casiotone-syntikka ja rap-musiikki.

Keikka alkaa pe 13.4 klo 21 ja on ilmainen. Paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin, sillä sisään otetaan rajallinen määrä ihmisiä.


Järjestäjä

Oulun tuomiokirkkoseurakunta

Nuorisotyönohjaaja, verkkokeskustelija
Oulun tuomiokirkkoseurakunta
8 3161300
Isokatu 17, PL 122
90101 Oulu

Katso myös

ma 25.6. klo 18.00 -20.00

Oulun hautausmaa

Oulun hautausmaakierros

Oululaisten suurnaisten ja –miesten elämäntarinoihin pääsee tutustumaan jälleen tämän kesän hautausmaakierroksilla. Asiantuntevien oppaiden vetämiä ja maksuttomia kierroksia järjestetään sekä Oulujoen hautausmaalla että Oulun hautausmaalla Intiössä.
to 28.6. klo 17.30

Oulujoen kirkko

Hautausmaakierros ja Kesäillan musiikkihetki Oulujoen kirkossa

Tervetuloa tutustumaan Oulujoen hautausmaahan, pappilaan ja kirkkoon. Kierroksen jälkeen alkaa musiikkihetki Oulujoen kirkossa. Esiintyjät: Sonja Turtinen, huilu ja Kaisa Pulkkanen, piano.
su 1.7. klo 15.00

Jäälin kappeli

Sana soi - yhteislauluja ja puheenvuoroja

Virret ja hengelliset laulut heijastelevat ihmisen elämää, tunteita ja tilanteita. Ne puhuvat uskosta, rakkaudesta ja toivosta. Niissä soi se Sana, joka on kestävä perusta muuttuvissa vaiheissa.