Risti on Rakkaus

su 25.3. kello 19.00

Risti on Rakkaus Pyhän Tuomaan kirkko

Kaipaatko rauhoittavaa levähdyshetkeä tai lohdullisia toivonnäköaloja elämääsi? Haluatko pysähtyä hetkeksi arjen kiireistä? Hyvän mahdollisuuden tähän tarjoaa Hanna Ekolan ja Virpi Salon Risti on rakkaus -konsertti Hiljaisen viikon musiikki-illassa Pyhän Tuomaan kirkossa (Mielikintie 3, Oulu) palmusunnuntaina 25.3.2018 klo 19. Levollinen, lohdullinen ja hoitava konsertti hiljentää kuulijan hengellisten laulujen myötä hiljaisen viikon sanoman äärelle.

Hanna Ekola on monipuolinen taiteilija, joka on esiintynyt valtakunnallisesti jo 28 vuotta. Villihevosilla koko kansan tutuksi tulleelta laulajalta on ilmestynyt 12 levyä, joiden joukossa on useita hengellisiä äänitteitä. Lohdullisia toivonlauluja sisältäviä kirkkokonsertteja Hanna on laulanut jo 24 vuoden ajan. Hanna on saanit levyistään useita kultalevyjä sekä yhden platinalevyn ja hänet on palkittu myös Emma-palkinnolla- Laulujensa lisäksi Hanna Ekolalta on ilmestynyt 23 ajatelma- ja runoteosta. Hanna Ekolan kanssa musisoi laulaja-pianisti Virpi Salo. Heleä-ääninen Hanna ja tummaääninen Virpi ovat esiintyneet jo vuodesta 1995 lähtien ja konsertissa kuullaan myös heidän duottoaan. Virpi Salolta on ilmestynyt kaksi levyä.

Vapaa pääsy, ohjelma 5€


Järjestäjä

Tuiran seurakunta

Katso myös

la 26.5. klo 15.00 -16.00

Madetojan sali

Oodi ystävyydelle - Ode an die Freundschaft

Oulu -Leverkusen ystävyyskaupunki toimintaa 50-vuotta
la 26.5. klo 18.00

Karjasillan kirkko

Duo Miina ja Mihkel Järvi, viulu ja piano

Kamarimusiikkikonsertti. Viulisti Miina Järvi ja pianisti Mihkel Järvi.
su 10.6. klo 10.00

Pyhän Tuomaan kirkko

Konfirmaatiomessu

Toimittaa Lauri Kujala, avustavat Tarja Oja-Viirret, Essi Taivaloja ja Aaron Taskinen, kanttori Tommi Hekkala, musiikkiavustus Iina Palokangas.