Harmonikka soi Pyhän Luukkaan kappelissa

la 3.2. kello 19.00

Harmonikka soi Pyhän Luukkaan kappelissa Pyhän Luukkaan kappeli

KappeLive-konserttisarjan kevätkauden avaa lauantaina 3. helmikuuta klo 19 Pyhän Luukkaan kappelissa (Yliopistokatu 7) ylikiiminkiläislähtöinen Anne-Mari Kanniainen, taitava ja monipuolinen harmonikkataiteilija, säveltäjä ja sovittaja. Anne-Mari on esiintynyt ympäri Suomen lukuisilla festivaaleilla, teatteriproduktioissa ja Sirkus Finlandian kiertueilla. Hän on konsertoinut ulkomailla, mm. Hollannissa, Ranskassa ja Sveitsissä. Vuonna 2005 hän voitti Kultainen Harmonikka - kilpailun. Konserttiin on vapaa pääsy. Tervetuloa!

.


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Kappalainen
Tuiran seurakunta
Myllytie 5
90500 Oulu

Katso myös

la 1.9. klo 19.00

Pyhän Luukkaan kappeli

Histan Veisaajat laulaa kuolemasta

KappeLive-konserttisarja viettää tänä syksynä 10-vuotisjuhliaan kolmen konsertin merkeissä. Syyskauden avaa Histan Veisaajat - yhtye, joka pohtii katoavaisuutta ja kuolemaa yhdistämällä vanhoja virsiä ja kansansävelmiä 2000-luvun popmusiikkiin. Neljäntoista laulajan lisäksi konsertissa esiintyvät Maija Kauhanen (kantele), Pauliina Kauppila (lyömäsoittimet) ja Enne Purovaara (kontrabasso). Konserttiin on vapaa pääsy. Tervetuloa!
la 6.10. klo 19.00

Pyhän Luukkaan kappeli

Kelttirukouslauluja Pyhän Luukkaan kappelissa

KappeLive-sarjan konsertissa esiintyy Vox Silentii, keskiaikaiseen liturgiseen lauluun erikoistunut yhtye, jossa laulavat Hilkka-Liisa Vuori ja Johanna Korhonen. Duo esittää rakastetun nykykelttirunoilijan David Adamin rukouksia ja vanhoja gregoriaanisia kelttipyhimyksille omistettuja lauluja. Konserttiin on vapaa pääsy. Tervetuloa!
la 1.12. klo 19.00

Pyhän Luukkaan kappeli

Kansanveisuuta Pyhän Luukkaan kappelissa

KappeLive-konserttisarjan syyskauden päättää ylivieskalaislähtöinen kansanmusiikin lehtori Sinikka Kontio ja veisuuryhmä Sibelius-Akatemian kansanmusiikin osastolta. Muusikot esittävät konsertissa Vanhan virsikirjan eli vuoden 1701 virsikirjan sävelmiä, joihin noormarkkulainen talonemäntä Kaisa Juhantytär (1782-1856) on sepittänyt väkeviä tekstejä. Konserttiin on vapaa pääsy. Tervetuloa!