Harmonikka soi Pyhän Luukkaan kappelissa

la 3.2. kello 19.00

Harmonikka soi Pyhän Luukkaan kappelissa Pyhän Luukkaan kappeli

KappeLive-konserttisarjan kevätkauden avaa lauantaina 3. helmikuuta klo 19 Pyhän Luukkaan kappelissa (Yliopistokatu 7) ylikiiminkiläislähtöinen Anne-Mari Kanniainen, taitava ja monipuolinen harmonikkataiteilija, säveltäjä ja sovittaja. Anne-Mari on esiintynyt ympäri Suomen lukuisilla festivaaleilla, teatteriproduktioissa ja Sirkus Finlandian kiertueilla. Hän on konsertoinut ulkomailla, mm. Hollannissa, Ranskassa ja Sveitsissä. Vuonna 2005 hän voitti Kultainen Harmonikka - kilpailun. Konserttiin on vapaa pääsy. Tervetuloa!

.


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Ota yhteyttä

Päivi Jussila
Kappalainen
Tuiran seurakunta
Myllytie 5
90500 Oulu

Katso myös

la 3.3. klo 19.00

Pyhän Luukkaan kappeli

Oululainen Frosty River - yhtye Pyhän Luukkaan kappelissa

KappeLive - sarjan konsertissa lauantaina 3. maaliskuuta klo 19 Pyhän Luukkaan kappelissa (Yliopistokatu 7) esiintyy Frosty River, oululainen bluegrass-bändi. Yhtyeessä musisoivat Anniina Polvi (laulu, mandoliini, banjo), Outi Kiiveri (viulu), Matti Niemi (laulu, basso, mandoliini) ja Ari-Pekka Sipilä (kitara). Konserttiin on vapaa pääsy. Tervetuloa!
la 7.4. klo 19.00

Pyhän Luukkaan kappeli

Mirel Wagner Pyhän Luukkaan kappelissa

KappeLive-konserttisarjan kevätkauden päättää Mirel Wagner, suomalainen laulaja-lauluntekijä, jonka musiikki sijoittuu folk- ja bluestraditioon. Wagnerin musiikkia on verrattu mm. Joose Keskitalon, Leonard Cohenin ja Billie Holidayn musiikkiin. Vuonna 2014 hänen toinen albuminsa "When the Cellar Children See the Light of Day", joka vie kuulijansa matkalle tuonpuoleiseen, nousi Suomen virallisen albumilistan ykköseksi. Seuraavana vuonna hänelle myönnettiin Nordic Music Prize vuoden 2014 parhaasta pohjoismaisesta albumista. Konserttiin on vapaa pääsy. Tervetuloa!