Musiikkia talvipäivän siniseen hetkeen

su 7.1. kello 14.00 - kello 15.00

Musiikkia talvipäivän siniseen hetkeen Tuiran kirkko

Clarinet4-klarinettikvartetti

 
Clarinet4 saapuu levynjulkaisukiertueellaan Ouluun. Vuonna 2014 perustettu pelkästään klarineteista koostuva kokoonpano esittelee debyyttilevyllään kokoonpanolle sävellettyä musiikkia. Levyllä on kuultavissa nykymusiikin lisäksi latinalaisamerikkalaisia rytmejä. 
 
Pääteos levyllä on oululaisen säveltäjän Juha Piston tilausteos "AD 2017 - Three Pictures of the Time". Kolmiosaisen teoksen innoittajana ovat toimineet maailman tapahtumat vuonna 2017: Lähi-idän levottomuudet, Atlantin takainen poliittinen sirkus ja toisaalta suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan, kodin, korostuminen globaalin myllerryksen valossa. 
 
Helsinkiläisen kvartetin soittajat toimivat monipuolisesti musiikin kentällä: Anni Tolvanen ja Esko Lång soittavat Kaartin soittokunnassa, Anni Björk on Pakilan ja Keravan musiikkiopistojen klarinetinsoitonopettaja ja Sirke Tynskä sekä opettaa Nurmijärven musiikkiopistossa että soittaa Poliisisoittokunnassa. Anni Tolvanen on ennen Kaartin soittokuntaan siirtymistä toiminut sotilassoittajana Pohjan sotilassoittokunnassa ja soitonopettajana mm. Oulu-opistossa.
 
Clarinet4:n levynjulkaisukiertueen konsertti on Oulussa Tuiran kirkossa sunnuntaina 7.1. kello 14. Konserttiin on vapaa pääsy ! 
 


Kanttori, Konserttivastaava, Pyhän Luukkaan aluetiimi
Tuiran seurakunta
Myllytie 5
90500 Oulu

Katso myös

la 6.10. klo 17.00

Karjasillan kirkko

Enkelten harmonia -konsertti

Espanjalaista barokkimusiikkia, nunnien säveltämää musiikkia sekä 1600-luvun kirkkomusiikkia. Esiintyjät: Kajsa Dahlbäck, sopraano. Andrew Lawrence-King, barokkiharppu. Eero Palviainen, luuttu.
la 6.10. klo 18.00

Oulun tuomiokirkko

The Whispering Wind - Michael Vignoles ja Raymond O´Donnel

Kuuluisa irlantilaisten säkkipillien rakentaja ja muusikko Michael Vignoles ja arvostettu Galwayn katedraalin urkujen soittaja Raymond O´Donnel esittävät upeasti sovitetun konsertin, joka koostuu pyhästä musiikista tuhannen vuoden ajalta. Konsertissa irlantilaisen säkkipillin kaipaava kauneus yhdistyy urkujen juhlalliseen sointiin.
su 7.10. klo 18.00

Oulun tuomiokirkko

Revontulet - Aurora Borealis

Tulinbergin viikon konserttisarjassa Timo Kinnunen soittaa harmonikkaa Oulun tuomiokirkossa