Isänmaallinen ilta

ma 4.12. kello 18.00 - kello 21.00

Oulujoen kirkko

Isänmaallinen ilta, jossa kuulemme kuorolauluja ja kertomuksia Suomen itsenäisyyden vuosilta. Juhlapuheen pitää Reijo Sallinen, eversti evp. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Ohjelma 5 euroa.

Itsenäinen Suomi täyttää sata vuotta. Millaisia tarinoita suomalaiset ovat kokeneet itsenäisyyden aikana? Kirjailija Petri Tamminen kiersi ympäri Suomea ja kyseli ihmisiltä, mitä he ovat kokeneet näinä vuosina. Näistä tarinoista syntyi Petri Tammisen Suomen historia. Oulujoen nuoret Konsta Parttimaa ja Julia Toppi lukevat hänen kokoamiaan tarinoita.

Oulujoen kirkkokuoro laulaa Suomesta ja suomalaisten kokemista asioista. Kuoroja johtaa Oulujoen seurakunnan kanttori Sanna Leppäniemi.

Eversti evp. Reijo Sallinen luo katsauksen Suomen valtiollisen itsenäisyyden vuosiin. Hän on palvellut puolusvoimissa  mm. Pohjan Prikaatin komentajana ja eläkevuosina Oulun kaupungin valtuutettuna ja seurakuntayhtymän luottamushenkilönä. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Ohjelma 5 euroa.


Järjestäjä

Oulujoen seurakunta

Lehtori
Oulujoen seurakunta
Hintantie 89
90650 Oulu
Kanttori
Oulujoen seurakunta
Koivumaantie 2
90650 Oulu
Kirkkoherra
Oulujoen seurakunta
Hintantie 89
90650 Oulu
Nuorisotyönohjaaja
Oulujoen seurakunta
Faksi: 08 530 1859
Hintantie 89
90650 Oulu

Katso myös

to 28.6. klo 17.30

Oulujoen kirkko

Hautausmaakierros ja Kesäillan musiikkihetki Oulujoen kirkossa

Tervetuloa tutustumaan Oulujoen hautausmaahan, pappilaan ja kirkkoon. Kierroksen jälkeen alkaa musiikkihetki Oulujoen kirkossa. Esiintyjät: Sonja Turtinen, huilu ja Kaisa Pulkkanen, piano.
su 1.7. klo 10.00

Oulujoen kirkko

Messu

Toimittaa Anna-Maria Veijo, avustaa Sanna Koski, kanttori Eero Hoikkala.
ti 3.7. klo 20.00

Oulun tuomiokirkko