Meänkielinen messu Oulujoen kirkko

su 12.11. kello 10.00

Meänkielinen messu Oulujoen kirkko Oulujoen kirkko

Meänkielinen messu on tavalinen messu, jossa puhuthaan meänkielelä, sillä laila ko raatathaan Tornionjokilaaksossa Suomen ja Ruottin puolela. Kaikki virrekki on meänkielisiä. Meshuun on tervetulheita kaikki. Meänkielen käsittää vaikkei olekhaan itte meänkielinen. Toimittaa Satu Kreivi-Palosaari, avustaa Juha Sarkkinen, kanttori Sanna Leppäniemi. Tekstit lukkee Hannu Tarvas ja Eija Kreivi-Kangas, Pirjo Koivuranta avustaa esirukkouksessa. Toimijat on tällä kertaa Oulujoen aluheela toimivia meänkielisiä. Messun jälkheen makeat kirkkokahvit Myllyojan seurakuntatalola. Kirkkokahvit laittaa ja paakelsit hommaa Väylänvartisten roikka. Porisemma ja porisemma! Hannu esittää jonku Oiva Arvolan saagan päälepäätheeksi.

P.s. Son isänpäivä.  Ota isä elikkä pappa kainalhoon ja karhauta kirkole!


Järjestäjä

Oulujoen seurakunta

Katso myös

su 25.2. klo 10.00 -11.30

Kastellin kirkko

MessuPyhis Kastellin kirkossa

Lämpimästi tervetuloa pyhäkouluun lasten omaan toiminnalliseen kirkkohetkeen. Tule etsimään pyhäkouluaarretta ja saat myös merkinnän messupassiin.
su 25.2. klo 10.00

Oulun tuomiokirkko

Messu

Toimittaa Jyrki Vaaramo, saarna Keijo Nissilä ja avustaa Jouko Lankinen. Urkurina Lauri-Kalle Kallunki ja kanttorina Péter Marosvári. Oulun tuomiokirkon kamarikuoro, johtaa Lauri-Kalle Kallunki. Lähetys www.virtuaalikirkko.fi
su 25.2. klo 10.00

Kiimingin kirkko

Konfirmaatiomessu

Kiimingin kirkossa