Taustatarinaklubi: Mirkka

la 4.11. kello 16.00 - kello 17.30

Taustatarinaklubi: Mirkka

Pohjankartano, Suvantokatu 1

Illan vieraana on juuri debyyttialbuminsa julkaissutta syväsoudista Mirkka. Dialogia yleisön ja artistin välillä on tukemassa klubin hostina toimiva laulaja-lauluntekijä Iina Palokangas. Taustatarinaklubin tuottaa Oulun tuomiokirkkoseurakunnan nuorisotyö. Tämä Taustatarinaklubin keikka on osa Oulu Gospel tapahtumaa. Keikat ovat kaikille avoimia ja ilmaisia. Olet lämpimästi tervetullut!

Mirkka

Mirkka on laulaja-lauluntekijä ja monipuolinen muusikko, joka on kiertänyt niin Suomea kuin muitakin maita useiden artistien ja bändien kanssa vuodesta 2002 alkaen. Mirkan ääni taipuu yli genrerajojen ja hän onkin tehnyt keikkoja laidasta laitaan muun muassa Cheekin, Katri Helenan ja Jari Sillanpään kanssa. Samuli Edelmannin rinnalla Mirkka on musisoinut vuodesta 2007. 

Identiteetiltään Mirkka on laulaja-lauluntekijä. Juurevaksi ja sielukkaaksi kuvailtua laulajaa kiehtovat elämänmakuiset ja oivaltavat tarinat sekä maanläheiset ja eksoottiset soundit. Suoraan kuulijoiden sydämiin soivan debyyttialbuminsa ’Että muistaisit saman’ Mirkka julkaisi maaliskuussa 2017.

Taustatarinaklubilla Mirkan keikka järjestetään poikkeuksellisesti Pohjankartanossa Oulugospel-festivaalin yhteydessä lauantaina 4.11. klo 16.

 

 

 


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Nuorisotyönohjaaja, verkkokeskustelija
Oulun tuomiokirkkoseurakunta
8 3161300
Isokatu 17, PL 122
90101 Oulu

Katso myös

ma 23.7. klo 7.00 -23.00

Retki Kuhmon kamarimusiikkijuhlille

Kiimingin seurakunta järjestää retken Kuhmon kamarimusiikkijuhlille ma 23.7.
ma 23.7. klo 18.00 -20.00

Oulun hautausmaa

Oulun hautausmaakierros

Oululaisten suurnaisten ja –miesten elämäntarinoihin pääsee tutustumaan jälleen tämän kesän hautausmaakierroksilla. Asiantuntevien oppaiden vetämiä ja maksuttomia kierroksia järjestetään sekä Oulujoen hautausmaalla että Oulun hautausmaalla Intiössä.
to 26.7. klo 17.00 -18.00

Oulun tuomiokirkko

Opastettu kirkkokierros

Opas kertoo Oulun tuomiokirkon merellisestä historiasta