Sukupolvet kohtaavat puhallinkonsertti

su 29.10. kello 18.00 - kello 20.00

Oulujoen kirkko

Konsertti kertoo suomalaisten sukupolvien yhteisen tarinan puhaltajien ja solistien voimin. Utajärven Puhallinorkesteri ja Puhallinyhtye Vaskiveikot Petri Aho johdolla esittävät suomalaisuuden kappaleita. Laulusolistina toimii Jouni Kokkoniemi. Konsertti juhlistaa Suomen ja Lions-toiminnan 100-vuotista taivalta. Paavo Kurttila juontaa tilaisuuden. Seurakunnan tervehdys vt. kirkkoherra Antti Leskelä. Ohjelma maksaa 10 euroa/henkilö, 20 eurolla saa ohjelmat koko perheelle.

Suomi ja Lions-järjestö täyttävät 100 vuotta – nyt on aika juhlia! Suomi syntyi suomalaisten omasta tahdosta ja pitkäjänteisen työn seurauksena. Me suomalaiset olemme saaneet 100 vuotta rakentaa omaa maatamme ja päättää asioista yhdessä sisulla ja sydämellä.

Lions-järjestö täyttää 100 vuotta ja on kasvanut maailman suurimmaksi ja luotetuimmaksi palveluklubien järjestöksi. Leijona-toiminnan visio ja palveluajatus on ”We serve – me palvelemme”. Lions-järjestö oli eräs YK:n perustajajäsenistä ja Leijonat haluavat toimia yhä tänäkin päivänä rauhan ja hyvinvoinnin hyväksi maailmassa.

Konsertti kertoo suomalaisten sukupolvien yhteisen tarinan upeiden puhaltajien ja solistien voimin. Siinä tulevat esiin sellaisia Suomea ja suomalaista Lions-toimintaa kantaneita arvoja kuten kunnioittaminen, hyvät tavat, suvaitsevaisuus, positiivinen elämänasenne, turvallisuus, suomalaisuus ja kansainvälisyys.

 Tervetuloa konserttiin. Toivotan kaikille hyvää syksyä ja talven odotusta vapaassa isänmaassa.

Seppo Saarela

piirikuvernööri


Järjestäjä

Oulujoen seurakunta

vt. kappalainen
Oulujoen seurakunta
Hintantie 89
90650 Oulu

Katso myös

ke 26.9. klo 19.00 -20.00

Kiimingin seurakuntakeskus

Kauneimmat kansanlaulut-konsertti

Kiimingin seurakunnan Kaikuos-kuoro ja Muhoksen kirkkokuoro esittävät kauneimpia kansanlauluja, johtaa Ossi Kajava ja Jarkko Metsänheimo
la 6.10. klo 17.00

Karjasillan kirkko

Enkelten harmonia -konsertti

Espanjalaista barokkimusiikkia, nunnien säveltämää musiikkia sekä 1600-luvun kirkkomusiikkia. Esiintyjät: Kajsa Dahlbäck, sopraano. Andrew Lawrence-King, barokkiharppu. Eero Palviainen, luuttu.
la 6.10. klo 18.00

Oulun tuomiokirkko

The Whispering Wind - Michael Vignoles ja Raymond O´Donnel

Kuuluisa irlantilaisten säkkipillien rakentaja ja muusikko Michael Vignoles ja arvostettu Galwayn katedraalin urkujen soittaja Raymond O´Donnel esittävät upeasti sovitetun konsertin, joka koostuu pyhästä musiikista tuhannen vuoden ajalta. Konsertissa irlantilaisen säkkipillin kaipaava kauneus yhdistyy urkujen juhlalliseen sointiin.