Messu ja kappalaisen virkaanasettaminen Oulujoen kirkossa

su 17.9. kello 10.00

Messu ja kappalaisen virkaanasettaminen Oulujoen kirkossa Oulujoen kirkko

Kappalainen Satu Kreivi-Palosaaren virkaanasettaminen. Toimittaa lääninrovasti Juhani Lavanko, saarna Satu Kreivi-Palosaari, liturgi Antti Leskelä, kanttori Sanna Leppäniemi, Oulujoen kirkkokuoro ja lapsikuoro MiDo. Kiitosjuhla Myllyojan seurakuntakodilla messun jälkeen.

Diakonian ja lähetyksen kappalainen Satu Kreivi-Palosaari asetetaan virkaan messussa, jonka aihe on kiitollisuus. Virkaan asettamisen toimittaa lääninrovasti Juhani Lavanko, messun liturgina toimii vs. kirkkoherra Antti Leskelä, saarna Satu Kreivi-Palosaari. Avustaja diakonissa Anu Fedotoff ja lapsikuoro Mido sekä Oulujoen kirkkokuoro, kanttori Sanna Leppäniemi.  Tekstinlukijat Eija kreivi-Kangas ja Haider Mutar. Messun jälkeen juhla ja kiitollisuuden ateria Myllyojan seurakuntakodilla.  Juhlassa mukana muun muassa Hymyreput kuoro. Turvapaikanhakijat avustavat tarjoilussa. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita messuun ja juhlaan!


Järjestäjä

Oulujoen seurakunta

Katso myös

to 26.4. klo 18.00 -19.30

Hintan seurakuntatalo

Oulujoen kirkkokuoron harjoitukset

Oulujoen kirkkokuoron harjoitukset
pe 27.4. klo 10.00 -13.00

Pyhän Tuomaan kirkko

Diakonianpäivä 27.4. Pyhän Tuomaan kirkolla

Diakonianpäivä 27.4. pyhän Tuomaan kirkolla klo 10-13.
su 29.4. klo 10.00 -11.30

Kastellin kirkko

MessuPyhis Kastellin kirkossa

Lämpimästi tervetuloa pyhäkouluun lasten omaan toiminnalliseen kirkkohetkeen. Tule etsimään pyhäkouluaarretta ja saat myös merkinnän messupassiin.