Sotiemme veteraanien Oulun seudun kirkkopäivä

su 10.9. kello 10.00 - kello 14.00

Oulun tuomiokirkko

Sotiemme veteraanien Oulun seudun kirkkopäivä sunnuntaina 10.9. kello 10 Oulun tuomiokirkossa (Kirkkokatu 3a) ja Oulun rauhanyhdistyksellä (Professorintie 7).

Kirkkopäivä alkaa messulla Oulun tuomiokirkossa. Messun toimittaa Oulun tuomiokirkkoseurakunnan kappalainen Anna-Mari Heikkinen, saarnaamassa Haukiputaan kirkkoherra Jaakko Tuisku. Sotaveteraanikuoro esiintyy kirkossa. Messu lähetetään virtuaalikirkon kautta osoitteessa www.virtuaalikirkko.fi.  ja sen voi kuulla myös Radio Pookin kautta. Kirkkopyhä jatkuu ruokailun ja päiväjuhlan merkeissä Oulun rauhanyhdistyksellä. Päiväjuhlassa kuullaan juhlapuhe sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattilalta ja Oulun kaupungin tervehdys kaupunginjohtaja Päivi Laajalalta. Musiikkia esittävät muun muassa Oulun sotaveteraanikuoro ja Lapin sotilassoittokunta.


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Katso myös

su 3.6. klo 10.00

Oulun tuomiokirkko

Messu

Toimittaa Anna-Mari Heikkinen ja avustaa Jouko Lankinen. Kanttori Henna-Mari Sivula ja urkuri Lauri-Kalle Kallunki. Lähetys www.virtuaalikirkko.fi
su 10.6. klo 10.00

Oulun tuomiokirkko

Ordinaatiomessu

Johtaa piispa Samuel Salmi, avustaa Satu Saarinen ja saarna Kari Ruotsalainen. Kanttorit Péter Marosvári ja Lauri-Kalle Kallunki. Sofia Magdalena Kamarikuoro, johtaa Taru Pisto. Lähetys www.virtuaalikirkko.fi ja radio Pooki.
su 17.6. klo 10.00

Oulun tuomiokirkko

Konfirmaatiomessu

Liturgia Ari-Pekka Metso, avustaa Anna-Mari Heikkinen ja saarna Salla Autere. Urkuri Lauri-Kalle Kallunki ja kanttori Péter Marosvári. Lähetys www.virtuaalikirkko.fi